perjantai 17. lokakuuta 2014

Honey it's cold outside

Heii!
Mulla on ollut tähän mennessä tosi kiva päivä ja jatkuu varmasti kivasti, koska on kaverin synttäripippalot illalla :)
Aamulla heräsin jo ennen yhdeksää ekan kerran, mikä on harvinaista mulle ja sitten en enää kunnolla saanut unta. Noh jäin kuitenkin vielä löhöilemään ja torkuin vielä, kun Jonikin nukkui. Sitten ovikello soi ja iskä kävi avaamassa ja tiesin, että se oli mun paketti! Noh hetken maltoin vielä loikoilla, mutta sitten oli mentävä avaamaan se! Ihanaa ihanaa aamu starttas hyvin!
Sitten syötiin aamupala ja lähdettiin Jonin kanssa keskustaan. Joni meni moikkaamaan edellisen toppipaikan väkeä ja sillä aikaa kävin tukusta hakemassa kisameikkejä ja kynsilakkaa. Sieltä suuntasin lindexiin hakemaan kisasukkiksia 2 pakettia ja sitten vielä eurokankaaseen kurkkaamaan oisko ollu mun tulevaan sängyn päätyyn kivaa päällyste kangasta. Ois ollutkin yks tosi kiva kangas mutta maksoi 24,90/m.. eli no way. Menin sitten sinne Jonin toppipaikka kahvilaan odottelemaan sitä ja lähdetiin sitten bussilla vielä Palokkaan kodin ykköseen katsomaan sitä kangasta.
Samaa ei kylläkään löytynyt, mutta tosi kivaa ja simppeliä toista, joka olikin vain 9,90e/m eli sitä sitten nappasin matkaan. Ja vielä mukaan kanalight patonki submarinesta :)


Oon tosiaan lähiaikoina ostellut vähän kaikkea. Mun ostoslakot ei tosiaan oo toimineet tässä.. Tietenkin nää sukkikset ja meikit kisoihin on välttämättömiä, mutta vaatteita ym tullut hankittua liikaa. Nyt mä yritän tosissani. Koska ois kiva panostaa kaikkien joululahjoihin. Niitäkin pitää pian ruveta etsimään. Lapaset oli kans ostettava koska ne kestää tasan sen yhen talven just ja just. Mutta mamma sponsoroi ne onneksi :)
Alla olevat neule ja bomber takki on ginasta ja molemmat oli 9,95e

 Tämän näköisenä sitä oltiin liikkeellä tänään.
pipo: ginatricot, huivi+takki: vero moda, lapaset: Lindex, housut (uudet): Micks, kengät: Nike

Joo tosiaan noi pökät sain vihdoin ostettua. Oon varmaan yli puolvuotta noita himoinnut, mutta ikinä ei ole kokoja saatavilla silloin kun olen käynyt. Mutta nyt oli! ja noi ei oo IKINÄ alennuksessa, MUTTA onneks Vilma oli mun mukana ja huomas seinässä sellasen kanta asiakas ale homman.  No enhän mä ollut kanta-asiakas, mutta sen sovelluksen sai ladattua puhelimeen ja sain sitten -30% pois noista pöksyistä eli mun mielestä 24,95e on tosi edullinen hinta farkuista. Huhhuh oon tyytyväinen. Kiitoshan kuuluu Vilmalle valppaudesta ;)


Värit alkaa pihalla jo vähentyä, kun kaikki lehdet alkaa olla jo maantasalla. 
Oli kummallista, kun oli jo pakkasta :o Ei tarennut ilman lapasia kovinkaan hyvin kun otti kuvasia. Kylmenemään päin kai sitä vaan mennään :/ Syksy on ihan kivaa aikaa, mutta talvi ei nappaa yhtään. On siinäkin tietty puolensa, mutta en vaan lämpene talvelle varmaan ikinä.

Pitää varmaan kohta ruveta laittautumaan ja jos sais vaikka päätettyä mitä laittais päälle sinne synttäreille. Siinä voi kestää. 
Lomakin on muuten jo kohta lusittu.. kyllä tää aika rientää.

-Jenna-

6 kommenttia:

  1. mäkään en tykkää yhtään talvesta hyi :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainoo kohokohta talvessa on Joulu, muuta en saa siitä irti :/ ja kun se on niiiiiiiin pitkä..

      Poista
  2. Hei toivepostausideaa olisi. Tee postaus tulevista kisoista ja selitä mitä kaikkea tapahtuu itse suorituksen ympärillä. Juuri puvut, meikit ym härpäkkeet :D Myös video ohjelmasta olisi iso +! Jv on lajina vieras, joten pieni kisainffopaketti olisi kiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiva kun ehdotit! :) videoita oon vaan tosi huono tänne laittamaan ja pitäis kysyä kaikkien suostumus ym siihen. Mutta muuten kyllä onnistuu ja saatan joistakin kisoista tehdä ns myday postauksen eli miten kisa päivä alusta loppuun kuluu, tietenkin kameraa ei voi raahata lämppä ja kisa vaiheessa mukana mutta koitan parhaani tehdä :)

      Poista
    2. Minuakin kiinnostaa! Onko teillä mukana mitään ylimääräsiä joukkoja et joku vois ottaa kuvia esim? Koska laji on tosi kaunis ja kiinnostava. Sano, että niin moni näkee ohjelman kuitenkin niin ei se nyt blogissa haittaa, kun ei siinä näy edes hassut ilmeet tai mitään!;)

      Poista
    3. Kiva kuulla :)! Siis joukkueenjojtaja on mutta istuu suurimmaksi osaksi katsomossa ja kirjaa pisteitä ylös mutta kuvaa yleensä kisasuorituksen ym, että paremmin saadaan itse otettua tilanne kuvia kuin jojo :) tietty joukkuekuvat otetaan jossain vaiheessa päivää. Myös monet joukkuevoimistelu bloggaajat ottavat kaikista joukkueista kilpailusuorituksen aikana kuvia joten sitä kautta saatais varmaan kivoja kuvia jos sais luvan niitä käyttää :)

      Poista

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3