lauantai 31. elokuuta 2013

Vähän ostoksia

Moikka :) kävin tossa toissapäivänä ja eilen keskustassa koulun jälkeen ja toissapäiväiset ostokset oli ihan pakko ostaa (kosmetiikka juttuja) ja eiliset nyt sen takia, kun vain halusin pikkusen vaan ostostella  :) Jyväskylässä on nyt muotipäivät menossa ja eilen oli kyllä paljon ihmisiä keskustassa ja kaupathan oli myöhään auki :) Tänään vielä jatkuu.



Vanhaa garnierin rasvaa ei enää ole olemassa, koska garnierin naamarasvat uudistuivat. No mutta tämä nivean aqua sensation on ollut mulla aikaisemminkin ja todella hyvä talveksi/syksyksi mun iholle. Vaikka mulla ei mikään kuiva tai todella kuiva iho olekaan, niin tämän olen kokenut hyväksi tuotteeksi :) Sitäpaitsi anttilan pimeillä hinnoilla oli alennuksessa ja maksoikin vain 6e :)



Vanha garnierin kasvovesikin loppui ja ajattelin nyt kokeilla lorealia vaihteen vuoksi. Tämäkin alennuksessa vain 4e, onneksi satuin tuohon aikaan ostoksille niin säästyi rahaa :)



Sitten ostin kulmakynän. Koulussa kokeilin Janikan ruskean sävyistä, mutta ostinkin vahingossa mustan ruskean, mutta se kävikin oikein hyvin, koska mun omat kulmathan on todella tummat. Nyt saan paljon tarkemmat kulmat kuin ennen. Maksoi siis 4,90e

Sitten eilisiin ostoksiin :)



Olin niin oottanut, että pääsen ostamaan nuo legginsit! Ja mikä tuuri kävikin kun noita oli vain yhdet jäljellä ja vielä ässät <3 huhhh :D 12,95 H&M


Sitten halusin jotain mitä voin  yhdistää legujen kanssa ja ostin paitoja kaksi  :) Tämä maksoi 14,95 H&M ja ostin tahallaan vähän isomman jotta saa rennon vaikutelman :) Tykkään rentoja paitoja roikuttaa olkapään yli ja sitten joku sekainen nuttura päähän ja muhkea kaulahuivi niin bueno ;)


Ja sitten vielä toinen pidempi ja rennompi paita legujen kanssa, 9,90 H&M. Mun mielestä legujen kanssa on aina oltava paita joka peittää perseen. Näyttää muuten jäätäviltä kalsareilta. Moni muukin on kyllä tässä asiassa samaa mieltä. Mutta jokainen tavallaan.

Eilen sain mukavan asun aikaan, nyt ei kyllä kuvaa ole, mutta laitoin tuon harmaan paidan+ nuo legut+ farkkutakin+ nahkatennarit+ valkoinen kaulahuivi+ aurinkolasit ja suttunuttura, oli älyttömän mukava päällä ja näytti hyvältä :) tietty kukaan muu ei sitä nähnyt kun Joni, koska halusin niin palavasti laittaa uudet vaatteet päälle ;)


Sitten kävin vielä käyttämässä lahjakorttini virpin kultaan ja otin kolmannen reijän vasempaan korvaan :) Jee nyt on yksi lisää!


Sitten nopea katsaus eiliseen koulupäivään:

Eilen oli koulussa kolme asiakasta ja kaksi niistä kavereita :) Ensimmäiselle tein vain perus huonot latvat pois ja kerrostuksen. Toinen oli Katja ja siltä otettiin pois joku 10 cm ainakin melkeen ja kerrostusta. Tuli todella hyvä, vaikka itse sanonkin, sopi katjalle älyttömän hyvin ja on ainakin hyvässä kunnossa! Oli kuulemma monet kaverit kehuneet ja kyselleet missä oli leikannut, Tuli tosi hyvä fiilis siitä :) :3

Kolmas oli sitten Teresa johon sillon kesällä mökillä tutustuin paremmin. Sille tein tumman tyvivärin, vaikka muuten on vaalea tukka. Se tyyli on kyllä kovassa huudossa nyt :) Värjättiin myös kulmat ja hyvin taisi onnistua kommenteista päätellen :)

Mutta raskas oli koko eilinen päivä kokonaisuudessaan. Kahdeksaan meno, asiakaspalvelua koko päivä (onneksi oli kivat asiakkaat ja työt) Keskustaan ja siellä pyörimistä, bussilla kotiin, kotona tunti, treenejä vetämään 2h ja sitten Jonille yöksi. Kyllä tuollainen päivä tuntuu muuten jaloissa, ja ei muuten mitenkään vähäsen.. Mutta on ollut ennenkin tuollaisia päiviä ja olen käynyt lisäksi vielä salilla tai lenkillä. Eilen en kyllä olisi kyennyt millään.

Tänään mulla on kuitenkin viikon ainoa herkkupäivä ja salille menossa vielä illasta :)


hyvää viikonloppua kaikille <3

-Jenna-

2 kommenttia:

  1. Vaikka en kannustakaan rimmelia muuten niin oon kumminkin ite tullut siihen tulokseen, että sillä on parhaat kulmakynät! Itsekin haluaisin 3 reikää toiseen korvaan mutta oon vaan niin huono pitämään reikiä auki.. Onko sulla ammuttu vai pistetty neulalla? :)

    PoppyPounds

    VastaaPoista
  2. En mäkään muista rimmelin meikeistä välitä, mutta kulmakynä on tosi hyvä! Ota vaan kolmas reikä, piristää kivasti ;) mulla on kaikki ammuttu :)

    VastaaPoista

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3