keskiviikko 21. elokuuta 2013

Kampauksia ja fiiliksiä

Moikka :) Pistän heti tähän alkuun muutaman kampauksen mitä ollaan koulussa väännetty. Ensimmäisenä sormikiharoilla tehty kihara pohja ja siitä sitten sai tehdä vapaamuotoisen kampauksen.

Juuri avatut sormikiharat

Musta tuo työ oli suht kiva tehdä ja aattelin tuota kihara tekniikkaa yhdelle kaverille kokeilla, sillä hänellä on niin liukas ja suora tukka, että siinä ei kauhean hyvin kihara pysy, mutta tuo pysyisi hyvin. Vanhojen kampaus pohjaksi esim.


Tänään tehtiin sitten luuppikampaus. Ensin ponnari tehdään kahdesta osasta ja kammataan se niin sileäksi kuin vaan voi. Sitten ponnari jaetaan viiteen osaan ja aletaan pyöräyttelemään noita luuppeja yksi kerrallaan.


Sitten vielä väännettiin nopeampi luuppikampaus jonka moni on varmasti jossain huomannut. Tehdään ponnari ja jaetaan se kahteen osaan ja pyöräytetään luupit ja sitten latvat piiloon. 

Yritin eilen illalla laittaa itselleni sormikiharat yöksi päähän ja katsoa mikä tulos olisi aamulla, mutta ei oikein natsannut xD Kotona kun ei ole niitä pikku klipsejä niin laitoin niiden sijasta ponnarit ja kun mullahan on älyttömän paksu tukka, niin sehän oli aamusta sellainen märkä+pörrö yhtä aikaa, kun ne avasin. En suosittele paksutukkaisille tätä yön yli nukkumista sormikiharat päässä :)


En edes ottanut lopputuloksesta kuvaa kun se oli niin kamala :D

Sitten aamusta otin muutaman asukuvan ennen kouluunlähtöä.





Eilen illalla päätin muuttaa tapojani elämässä. Huomasin, että kesän aikana en miettinyt syömistäni, liikuntakin jäi vähemmälle ja unirytmit oli päin peetä. Nyt tein itselleni säännöt ja ne menee näin:

- Joka aamu kaurapuuroa
- Aina syödessä ruokaa toimin lautasmallin mukaisesti
-  3krt viikossa salille
- 2-3 krt viikossa lenkille
- Herkkupäivä kerran viikossa
- Tarpeeksi paljon unta

Ja tänään ampaisin jo salille. Viimeviikolla kävin vain kerran salilla ja löysäilin muutenkin kaiken suhteen. Nyt on motivaatio kovassa nousussa uusien sääntöjen myötä ja salin jälkeen tänäänkin oli ihana fiilis, kun sai itsensä sinne ilman minkäänlaista pakkoa tai paineita. Näin sen pitäisikin mennä. En ymmärrä mikä siinä oli minulle kesällä/kesän jälkeen niin vaikeaa. En vain jaksanut. Kroppani huusi liikuntaa, mutta mieleni oli täysin erimieltä. Nyt homma alkaa vihdoin taas luistaa, juuri niinkuin ennen kesää. On vaan otettava itseään niskasta kiinni ja nousta siitä sohvalta. Tästä ei päätä kukaan muu, kuin minä itse ja nyt elämäntapoihini tulee muutos. Vaikeinta minulle on herkkujen syönti vain kerran viikossa. Mutta voin uskoa miten hyvä fiilis tulee, kun onnistuu tavoitteissaan. Jotkut ystävät ovat kokeilleet herkkulakkoa ja sanoivat, että jaksavat paljon paremmin yleisellä tasolla. Ja sitten kun opin tuohon rytmiin taas, niin siinä ei ole enään mitään ongelmaa. Se vaatii aikaa, mutta kun sen saavuttaa niin odotus palkitaan :)


Ja vielä nappasin pihalta äsken ihan kaks kuvaa kun oli ihanan näköistä.

-Jenna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3