sunnuntai 18. elokuuta 2013

Synttärit ja PALJON muuta

Moi! Anteeksi kahden viikon postaus tauko. En yksinkertaisesti ole kerennyt kirjoittaa. Tässä sen huomaa, kun arki alkaa. On koulu, valmentaminen, sali, kaverit ja poikaystävä. Blogi ei ole minulle se tärkein, mutta on kyllä ollut sellainen olo monena päivänä että NYT kyllä postaan, mutta tullutkin aina jotain menoa. Tässä nyt asiat hyvinkin tiivistettynä. Mistähän ihmeestä nyt aloittaisin. Ensinnäkin juuri äsken tulin Helinältä pois ja siellä oli myös muita kavereita. Rakas Helinä lähtee huomenna jo Helsinkiin sillä lähtö on tiistaina kohti Amerikkaa kymmeneksi kuukaudeksi. Helinän vaihtarivuotta voit seurata Täältä. Tulee kyllä ikävä, mutta varmasti Helinälle tulee mahtava vuosi :)

Hiusalan kakkosvuosi on alkanut ihan kivasti ja huomenna on tän vuoden eka asiakaspalvelu klo 8.15 ja mulla ois tehtävänä monivärjäys ja leikkaus. Ollaan tehty jo toisillemme värejä koulussa ja järkätty hyllyjä ja permiksiä väännetty ym perushommaa. Mulle tehtiin toinen värinpoisto.


Ei koulusta nyt sen enempää. Mun synttärit oli 15.8 ja juhlittiin kaveriporukan kanssa niitä 16 päivä. Meillä oli tosi kiva ilta, vaikka ei ollutkaan mitään älytöntä lössiä mukana. Tanssittiin, syötiin, bailattiin ja piettiin hauskaa :) Ei siihen sen enempää voi lisätä. Kiitos kaikille paikalla olleille <3 Lahjaksi sain esimerkiksi: Ihanan toiletti laukun minkä sain valkata itse, korvan reijityksen liikkeessä, iittala sarjaa lisää ja karkkia ;) <3 Porukoilta sain oikeana synttäripäivänä sen kauan odotetun kameran jalustan :)



Joni oli ainoa joka jäi yöksi. Seuraavasta päivästä ei tullut sitten mitään, mutta minkäs teet. Silti myöhemmin päivästä rupesin lajittelemaan tytsyjen strasseja tulevaan pukuun ja niitä on muuten paljon -.- lähelle tuhat per tyttö. Niitä sitten laittelin, enkä tietenkään valmiiksi saanut niitä.. sain vasta 300 per pussi. Pieni urakka jäljellä vielä..


Sitten samana päivänä Minttu tuli mulle väriin ja leikkaukseen. Ekaks tehtiin värinpoisto ja tilanne oli tämä:


Sitten leikattiin kymmenen senttiä pois :D


Ja sitten kuivattiin ja pistettiin oranssi väri päähän. Lopputulos on oikeasti tasaisempi, kun näin sen tänään suorana :) kuvassa pientä lainetta latvassa niin hämyttää :)


Tosi kiiltävä ja raikas väri tuli ja hyväkuntoiset hiukset. Minttu oli aika rohkee :)

En nyt osaa oikeen tällähetkellä postata järkevästi, kun kahdessakin viikossa kerkeää tapahtua niin paljon, että en osaa tiivistää asioita tarpeeksi hyvin. Nyt pitää skarpata ja rauhoittua välillä ja kirjoittaa ei sekavia postauksia. My day postaus on varmaan tulossa, kun keksisin minä päivänä sen tekisin. Nimittäin kahdeksan aamuna en ala kuvia ottamaan ym, kun on muutenkin aina kiire. Tässä nyt sitten muutama kuva viikoilta.



-Jenna-

4 kommenttia:

  1. Yhyy tulee ikävä! :( <3 sori oon kauhee portsari noissa kuvis x)

    VastaaPoista
  2. Nii tulee!!! mutta nyt piät siellä hauskaa etkä murehi meistä, kyllä me pärjätään ;) ja portsari on jees ^^

    VastaaPoista
  3. tosi ihana toi vikan kuvan kampaus! :-)

    http://jennisfashion.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3