lauantai 24. elokuuta 2013

Synttärilahjat

Elikkäs kun täytin tuolloin 15.8 17wee, niin kerroinkin sanoilla jo mitä sain tuolloin lahjaksi. Ajattelin kuitenkin tehdä pienimuotoisen postauksen lahjoistani :) Sukulaisille pidämme vielä yhteiset kakkukahvi synttärit, kun veljeni täytti 19wee 21 päivä. Sukulaisilta tuli siis rahaa ja Vilma on lähdössä lontooseen jonkun ajan päästä, niin tuo kuulemma sieltä myöhäisen synttärilahjan :) jos muistaa ;))


Pyysin siis lisää iittalan teema sarjaa ja tuota sinistä sarjaa mulla oli vain ennestään yksi lautanen, mutta nyt sain yhden lisää + kaksi syvää lautasta. Tästä on hyvä jatkaa keräilyä. Sain myös valkoisen tarjoiluastian/kulhon ja tuota valkoista sarjaa mulla on ennestään kanssa kaksi kahvikuppia. Ja oon niin ilonen, että mulla on jo yksi vaatekaapin alaosa täynnä astioita :) On myös iittalan kartio laseja 4 kpl ;) Oon ihan astia hullu :D tekee mieli koko ajan vaan ostaa kaikenlaisia astioita ja sitten kun muuttaa, niin ei ole niistä pulaa :)



Tän ihanan björnborgin toilettilaukun sain Minnalta, Helinältä ja Mintulta :3 sain itse valita, kun satuin olemaan Mintun kanssa samaan aikaan kaupungilla. Tuonne mahtuu kaikki aineet ja meikit ym :) Ja väri on aivan ihana! Sisäpuoli on kirkkaan pinkki.


Ja Lauralta ja Rebeltä sain lahjakortin, että pääsen ottamaan jompaan kumpaan korvaan kolmannen reijän :3

Kiitos kaikille ihanista lahjoista :) <3

Seuraavat kuvat ovat otettu porukoilta saamallani kameranjalustan avulla ja nyt ei muuten kuvat tärähdä!


Tilasin alle viikko sitten nelly.comilta jutskuja ja ne tulivat eilen ;) vain kaksi juttua, mutta aivan ihania juttuja olivatkin! Voin ne tänne laittaa tässä lähipäivinä, kun saan aikaiseksi. Rakastuin kumpaankin <3

Oli nyt vähän mini postaus, mutta parempi kait, kun ei mitään! 

-Jenna-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3