perjantai 9. elokuuta 2013

Ai menikö se loma jo?

Niin, noin se loma vaan hurahti ohi ja eilen alkoi koulu. Vähän kerettiin puhua kesäloma jutuista, mutta sitten alettiinkin jo vääntämään kampauksia. Nopeeta toimintaa, jos vertaa ykkösvuoteen. Asiakaspalvelutkin alkaa taas jo pian. Itse pidän asiakaspalvelupäivistä eniten ja tietty omien hiustenlaitto päivistä ;) Nyt kakkosella asiakas päiviä on kolme kertaa viikossa :P Omat hiukset seuraavana keskiviikkona. Blondataan mulle varmaan lisää. Kunto on nyt hiuksilla kyllä todella huono, mutta vaatii vaan aikaa ja kärsivällisyyttä saada nämä kuntoon.
 Täytyy pahoitella valmiiksi seuraavien kuvien laatua, kamera varmaan menossa rikki ja kukaan ei ollut ottamassa kuvia joten en saanut zuuuumattua yksityiskohtiin.. Saanen myös ensimmäistä kertaa blogissani esitellä mun ''ihanat'' keltaiset hiukset -.- mutta jokatapauksessa tässä ensimmäisen koulupäivän asu+ ylimääräisiä posekuvia xd



Kun pääsin noissa vaatteissa koululle niin meinasin paahtua... Onneksi mustasta paidasta ei nää läpi vaikka selkä ois vähän märkä xd! Mutta sain bussikorttihommat hoidettua jo eilen! En ymmärrä miksi joka vuosi täytyy tehdä se sama hässäkkä uudelleen.. Kätevintä olisi saada se kortti kolmeksi vuodeksi kerrallaan, jos tietää ettei ole muuttamassa tai vaihtamassa opiskelupaikkaa. Onneksi ykkösvuoden lopulla täytin laput valmiiksi kakkosvuotta varten ja se kyllä kannatti. Nyt ei tarvinnut jonottaa kun 20min opintotoimistoon ja viedä lappu matkakeskukseen, huh helpotus. Jonille mennään varmaan huomenna hakemaan korttia skoballa keskustasta, jos vaikka olisi vähemmän porukkaa jonottamassa. Itsehän jonotin siellä 40 min.

Sitten hyppään aiheesta, mutta siis tuossa muutama päivä sitten värjäsin Vilmalle hiukset ja Vilma siis ei ollut koskaan ennen värjännyt niitä, joten sillä oli pieni paniikki siinä päällä :D Nauratti kyllä kunnolla, kun väri oli ollut muutaman minuutin päässä niin ''pestään jo pois apua tästä tulee musta!!''ym kommenttia ;D Piti myös neidille tuuletin tuoda syliin ettei silmiä kirvelisi! Mutta lopputuloksesta tuli oikein hyvä ja molemmat oltiin tyytyväisiä, paniikki oli ihan turha ;)
Jälkeen
Eipä tässä sen enempää nyt asiaa ole, pitkään aikaan en ole tehnyt postausta missä olisi näin vähän kuvia! Tykkään itse että on paljon kuvia ja sopivan paljon tekstiä mutta nyt tuli jonkun verran tekstiä ja vähän kuvia. Postausideoita otan enemmän kun mielelläni vastaan!

-Jenna-

4 kommenttia:

  1. Wyhyy, millonkas mä pääsen sun paikkeille värjäilemään ja pilkkomaan mun karvoja :):)

    VastaaPoista
  2. tee päivä kuvina postaus? :)sellane olis kiva!

    VastaaPoista
  3. Kiitti ideasta! Pitää toteuttaa se sitten, oon monesti miettinyt, mutta mietin kiinnostaako ketään, itse oon tykännyt kyseisistä postauksista muiden blogeissa :)

    VastaaPoista

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3