perjantai 6. syyskuuta 2013

Viikon kuulumisia

Moi! :) Tällä viikolla on tapahtunut enemmän ja vähemmän, mutta en oikein tiedä mistä aloittaisin. En kerkeä nykyään postaamaan niin usein koulun ja treenien takia, mutta ette usko minkälainen postaus motivaatio mulla ois päällä, mutta kun ei ehdi niin ei ehdi :( Pahoittelen heti aluksi tän postauksen tulevista kuvista. Jokunen on otettu mun mahtavalla kännykkäkameralla, koska en vaan voi raahata järkkäriä koulussa ja muualla missä ikinä menenkin.
Oltiin Jonin siskon synttäreillä kahvittelemassa, täytti siis 12wee ja ostettiin sille netistä JB:n paita ja kyllä tykkäs kovasti ja sai kunnon hepulin kun avas paketin :) Kunnon fani henkeen ja vereen täytyy sanoa :P 


Väkersin sille nopeasti kortin, koska oli kiire lähteä sinne, mutta kyllä tuli nätti xd!
Synttäreistä puheen ollen nyt lauantaina pidetään meillä mun ja nikon myöhässä pidettäviä synttäreitä ja äitillä on oikea syntymäpäivä huomenna niin kaikki tulee sitten kerralla :) Ostin mammalle jo lahjankin.

Sitten sain jokunen viikko sitten H&M:ltä kuitin mukana sen -20% ale mistä tahansa tuotteesta niin ostin tämän:

Maksoi siis alunperin 19,95e ja kuitilla sille jäi 15e :) olen hyvin hyvin tyytyväinen ;) Vähän uutta ilmettä salille!

Aika paljon olen nyt käyttänyt aikaani Jonin kanssa ja salilla ja lenkkeillen. Tietty koulu vie päivästä suurimman osan.. Mutta treeni on kulkenut hyvin ja motivaatio nousee kokoajan. Painotkin ovat nousseet suurimmiksi aika rutkasti tietyillä osa-alueilla ja lenkkeily on nyt vähän  vähemmälle jäänyt kun ennen, mutta totuttelen tässä pikkuhiljaa oikeaan tahtiin :) Kuitenkin vähintään lenkki 2krt viikkoon, koska päälle tulee valmentaminen ja sali.

En ole nyt keskittynyt vatsoihin vähään aikaan, mutta sen kerran kun niitä nyt päätin tehdä niin tulivat näkyviin pitkästä aikaa. Mutta sen nyt ymmärtää, kun on just niitä pumpannut niin näkyvät ja yön nukkumisen jälkeen taas perus vatsa ilman selviä lihaksia... saisivat näkyä kokoajan, mokomat! :P
En tiedä kiinnostaako salijutut yleisellä tasolla täällä mun blogissa, mutta kuitenkin jos jotakuta kiinnostaa liikkeet ym niin kysymään vaan :)

Sitten käytiin keskiviikkona Jonin kanssa syömässä rossossa, kun oli kaksi pannupitsaa yhden hinnalla, nammm!! Kyllä oli taas hyvää ja piiiiitkästä aikaa. Kyllä se ensimmäinen pala on aina paras.
Joni teki samalla arvostelua rossosta kouluun (opiskelee siis kokiksi/tarjoilijaksi).


Ja minnan kanssa käytiin eilen vetäsemässä kanapatongit submarinessa :)


Nyt tuli kyllä nälkä. Ei pitäis laittaa ruokakuvia tänne ^^

Koulussa on ollut nyt kauheasti aspia (asiakaspalvelu) Ja oon tehnyt älyttömästi, värejä, monivärejä, raitoja, leikkauksia miehille ja naisille, hoitoja ja permis tulee ensviikolla. Kyllä hommaa riittää, kun tällähetkellä ollaan ainoa luokka kellä on aspia. Listat täynnä jokapäivä. Sehän on vaan meille hyväksi, vaikka välillä tuntuukin liian raskaalta. Työelämässä tehdään se 7-12 asiakasta per päivä. Huhhuh jos kolme tuntuu jo raskaalta niin mites tuo sitten... Ehkä se siitä lähtee, kun tekee ja tekee ja tekee.. :)

Mun oma tukka on nyt AIKA hyvän värinen ja tässä kuvassa ne näyttää jopa siedettäviltä :) En ois uskonu, että mullakin ois vielä vaalee tukka.


Tässä ois tänään vielä treenien vetämistä ja sitten kaverin läksiäispippaloihin vähän juhlimaan :)
Anteeksi jos oli sekava postaus, oli taas liikaa asiaa kerrottavana. Jos voisin kirjoittaa jokapäivä niin sen tekisin, niin tulisi aivan varmasti selvempiä postauksia, mutta yritän kovasti tsempata! :)



-Jenna-

6 kommenttia:

  1. Heii kaunis namuseni! Kiva kuulla että sielläki kaikki menee hyvin <3 terkkuja kaikille täältä!

    VastaaPoista
  2. Heii toinen kaunis namunen! Ihana et sullakin menee blogis mukaan jo paljon paremmin! Mä haluun skypettää sun kans joku päivä täs!! En vaa tiiä mihi aikaan ois kaikista järkevin et ei menis yö myöhään juttelut :O:/

    VastaaPoista
  3. tosi kiva postaus! vitsi oot kyl hyvässä kunnossa :o! ihan kateeks käy :D! ja oot kyl muutenkin tosi nätti ja tää sun blogis vaikuttaa kivalta<3!

    fashionsituation.blogspot.com

    VastaaPoista
  4. Voi kiitos noihin kaikkiin!! <3 menin ihan sanattomaks, piristit kummasti päivää ;)

    VastaaPoista
  5. Aivan ihana tuo sinun banneri!! :)

    VastaaPoista

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3