perjantai 13. syyskuuta 2013

Sanoisin tätä sekalaiseksi

Moikka :) En sais läntätä liikaa asiaa kerralla, itseasiassa ei mulla oo kauheasti asiaa, vaan kuvia jonkin verran.
On ostosteluita (taas) asukuvaa ja tukka kuvaa ja vaikka mitä joten ehkä laitan vaan kuvat ja kerron jos on kerrottavaa!


Tein tän viikon alussa löysän ponnarin kouluun ja siitä tuli yllättävän löysä ja sotkunen, sillä mun tukka ei meinaa pysyä jos sen haluaa tarkoituksella vähän rennommin. Yleensä meneekin päätä myöten ponnareissa. 
Tekemiseen vahaa, lakkaa ja hiuspuuteria :)


Ja kyseisen ponnaripäivän asua :

Paita H&M, hame: H&M, legut: H&M, laukku: H&M, vyö: Seppälä
Olipas H&M täytteinen päivä!

Sitten käväsin eilen koulun jälkeen keskustassa katselemassa mustia farkkuja, joita oli paljon, mutta ei mieleisiä. Carlingsin dr. denimit oli parhaat, mutta hinta ei kyllä hymyilytä :/ Katsotaan nyt vielä löytyisikö. Käväisin siinä sitten kicksissä ja oli sinne -20% kuponki ja ostin sillä tämän:


En ole vielä testannut, mutta omistan tällähetkellä kolme tehohoito purkkia, joten katsotaan toimisiko tämä kenties vielä paremmin tukkaan.


Ostin myös vartalon kuorinta aineen :)


Tuoksu on ehkä hitusen liian makea, mutta toimii pirun hyvin! Ihan kun olisi ollut uusi iho käytön jälkeen. Suosittelen :)

Sitten lähdin bussilla kotiinpäin ja matkalla pysähdyin palokan citymarkettiin ja prismaan. Cittarissa on kaikki maybelinen naamameikit ota 2 maksa 1 :) Ja sopivasti kävi, kun valokynä ja mousse loppuneet, ihanaa <3 säästin!

Ostoslistallani luki myös iso koru, sillä olen muiden blogeista kuolannut kyseisiä timanttisia suuria koruja ja nyt halusin itselleni sellaisen! Mutta ostinkin kaksi, en tiedä oliko hyvä sijoitus, sillä en ole koskaan ostanut koruja 27 eurolla.. Mutta tykkään molemmista älyttömästi <3


Ja tän päivän luukki onpi tässä
Paita: Lindex, Housut: H&M, kengät: Aleksi 13, Panta: Glitter


Ja koulussa sain tänään vihdoin mun tilaamat työkengät, nää on kyllä stylet (huom, työkengiksi)! Mutta maksoivat 70e
Ette vaan usko miten hyvä noilla on seistä, tuntuu vaan niin hyvälle jaloissa, nuo toivottavasti kestävät nyt sitten pitkään :) En viitsinyt viimevuonna vielä kenkiä ostaa, kun oli vähemmän tekemistä, nyt sitä on ollut jo viimevuodenkin edestä!


Ja tuli taas liikaa asiaa, mutta laittakaa kommenttia jos nää mun postaukset menee tälläseen pläjään kaikki. Oon vaan yksinkertasesti liian kiireinen. Oon nyt pystynyt n. 2krt viikkoon postaamaan tai välillä kolme. Kesäisin postailin tyyliin joka päivä. Arki ei ole helppoa, jos on paljon tekemistä ja koulu kaupungissa+pitkät päivät.

Hyvät viikonloput! <3

-Jenna-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3