maanantai 23. syyskuuta 2013

Tukka poikki NAKS

Ei ehkä ihan noin kamalan kuuloisesti kuin otsikossa, mutta kyllä se 5-7cm tässä tukassa tuntuu paljolta. Ennen kun kävin tukkaa leikkaamassa, niin aina leikattiin se 1-2cm ja silloinkin tuntui, että lähti kamalasti tukkaa!
Mutta nyt ei niin pienet sentit riittäneet vaan napattiin kunnolla. Mulle tämä oli paljon, mutta olen tyytyväinen lopputulokseen, viimeksi tämänmittaiset hiukset mulla on ollut 8-9 luokalla. Hiuksia harjatessa tuntuu, että tukka loppuu kesken :P

Ennen:

Jälkeen:



Kuitenkaan ette eroa näe! Kaveritkin sanoivat, että eihän tota ees silleen näe, mutta kun tarkemmin miettii edellistä pituutta niin kyllä näkee! Ja hyvä puoli oli myös se, kun latvat olivat tummimmat niin ne lähti nyt veks ja saan paremmin vaalean tukan :)


Sitten muihin aiheisiin :)
Äippä teki naapurin ompuista piirakan ja sitä oon tässä muutaman päivän ajan syönyt :P Ihan älyttömän hyvää ja sit vielä vaniljakastiketta <3 Uhh!

Sit pakko laittaa tähän loppuun vielä kuva eilisistä treeneistä ja lopun aktiivisista venyistä. Oisinpa itsekkin ollut noin notkea pienempänä!


Onko kellään kuka kasvattaa uskollisesti hiuksiaan samoja tuntemuksia kuin mulla? Että yksikin sentti tuntuu paljolta vaikka ei kukaan sitä oikeasti näe?
Laittakaa kommenttia ja mielipiteitä :)! 

-Jenna-

4 kommenttia:

  1. No kyllähän tuon eron ny huomaa ihan selvästi!! En eka tajunnu että tossa treenikuvassa oleva (en viitsi laittaa nimeä tänne julkisesti) on selällää ja olin sillee iha perus mutta sitte katoin vähä tarkemmin :D

    VastaaPoista
  2. Oot eka kuka sanoo noin!!! Haha joo muutama kysynykki että mitenpäin tuo on tossa :D

    VastaaPoista
  3. Hehe saanko kopioida helinän kommentin :D:D oisin sanonu kans noist hiuksist et näyttääpä lyhkäsiltä, ja toi typy on kyllä iha vääärinpäin!

    VastaaPoista
  4. Hahah, en sit tiiä onks se hyvä vai huono kun eron huomaa xd alan nyt syömään biotiinia niin kasvavat takasin! Ja typy on kyllä ihan selällään jalat seinää vasten! :D

    VastaaPoista

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3