keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Kisakallio

Elikkäs lähdettiin viime lauantaina klo: 07.00 kohti aluevalmennusringinleiriä kisakallioon Lohjalle. Matka kesti 4h eikä kulkuneuvo ollut sellainen mikä piti, mutta perille päästiin ehjinä :D
Majoitus meillä oli kampuksella eli siellä uudella puolella ja tytöt jakautuivat kahteen huoneeseen ja mä sain oman huoneen :)



klo 12.00 Oli leirin aloitus ja samalla lämppä.
Me valmentajat tutustuttiin sitten sillä aikaa ja kerrottiin itsestämme ja joukkueesta.

klo: 12.30 alkoikin jo ensimmäinen tunti ja meillä oli valitut vaikeusosat eli uusi tunti tuomaritunnin tilalle. Siellä valkattiin hypyt kehityskohteeksi ja ne paranivatkin huimasti!



klo: 14.00 Oli valmentaja vaihto eli minä pidin 30min ja toisen joukkueen valmentaja piti 30min. Pidin keskivartalonhallintaa ja toinen valkku jalkatekniikkaa+välinettä ja vähän akroakin siinä oli.


klo: 15.30-16.45 oli balettia ja siellä oli muutamat kivat varpaittentappo treenit ja pohkeille kans hyvä treeni. Kirjoitin kaikilta tunneilta kaiken ylös. Baletti taisi olla meidän tytöille vähän tylsää, naamat näyttivät lopputunnista nyrpeiltä ja tunnin jälkeen olivat helpottuneita :D No muistan kyllä etten itsekkään kauheasti baletista välittänyt, mutta sehän kuuluu tähän lajiin tärkeänä osana :)




klo: 16.45 oli sitten ruoka ja oli älyttömän hyvää jauheliha pihviä ja kastiketta ja ihanaa salaattia ja perunamuussia ja ahh <3

klo: 18.00 oli sitten KTK-testit jossa oli 4-5 testiä. Tasapainoa, hyppimistä, ketteryyttä ja sensellaista


Sitten olikin loppuverkkaa ja iltapala

Seuraavana aamuna mentiin aamiaiselle 07.30 Ja ensimmäinen treeni oli 9.00 pihalla ensin 30 juoksua ja sitten sisällä muita kestävyysharjoitteita ja vähän palloilua.

10.30 oli perustreeni joka oli mun mielestä ehdottomasti paras. Siinä oli juttuja välineen kanssa ja ilman. Jalkatekniikkaa monipuoliseesti ja myös lihaskuntoa.




klo: 11.45 oli lounas ja ai että kun oli hyvää TAAS <3



klo: 13-14 oli päivän tokavika tunti ja se oli liikkuvuutta, ja ihan älyttömänhyvä tunti olikin. Niitä juttuja varmasti treeneissä :)






Viimeinen tunti oli sitten kehonhuolto+ pyöriminen jossa tytöille tulikin vähän huono olo, kun pyörittiin niin paljon. Mutta älyttömän hyvä tunti oli tuokin. 

Kotiin lähdettiin sitten 15.00 ja perillä oltiin vähän kahdeksan jälkeen. Antoisa reissu oli kaikille ja minä hyödynnän nyt kyllä monet harjoitteet treeneissä. Toinen osa tästä leiristä on sitten Helmikuussa :)

-Jenna-

10 kommenttia:

  1. mitä joukkuetta valmennat?

    VastaaPoista
  2. Sterellat joukkuetta 12-14v :)

    VastaaPoista
  3. Olitteko te ekan kerran kisakalliossa leirillä? Mä olin muutama viikko sitten oman joukkueen kanssa Varalassa alueleirillä :) antoisa oli meille myös !

    VastaaPoista
  4. Joo oltiin :) muutama tytöistä oli käynyt viime kesänä, mutta koko joukkueen kanssa nyt ekaa kertaa :) joo mäki oon ollu muutamia kertoja varalassa ja hervannassa kans, tosi hyviä noi on aina olleet :)

    VastaaPoista
  5. Hyvä että on menny hyvin ja että tuli uusia ja hyödyllisiä juttuja :) hienoja kuvia, erityisesti upeet päkiät tossa yhessä ;)

    VastaaPoista
  6. Jep tuli paljon hyödyllisiä jutskuja! Ja onhan noilla hjyyvät päkiät ja parempaanpäin mennään ;)

    VastaaPoista
  7. Voitko tehdä näistä "sterelloista" joskus sellasen isomman postauksen missä esitellään yksitelle joukkueen jäsenet parhaat puolet yms? Tai oma blogi olisi myös kiva tytöille ja toisi varmasti tsemppiä kauteen! Tsemppiä kauteenne !!:)

    VastaaPoista
  8. En viitsi tähän blogiin sellaista tehdä, pitäisi tosiaan olla oma blogi jv juttuihin liittyen :) mutta siitä pitäisi puhua tyttöjen kanssa yhdessä. Kiitos, tsemppiä tarvitaan aina! :)

    VastaaPoista
  9. Blogistani löytyy haaste sulle (:

    http://pahamaailma.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3