keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Last autumn pictures

Heijjsan! Käytiin maanantaina ottamassa muutamat viimeiset kuvat syksyltä Vilma kanssa. Ei jaksettu vaihtaa  vaatteita kuvissa tällä kertaa, kun oli niin perhanan kylmä. Vilma oli just tullut edellisenä päivänä Lontoosta ja toi mulle sieltä 2kk myöhästyneen synttärilahjan, kaksi aivan ihanaa paitaa kiitos Vilma vielä!<3 Leikkasin myös ennen kun lähdettiin kuvaamaan niin Vilman hiuksista n. 7cm pois ja ystäväni oli tyytyväinen :) 
Nää kuvat oli siinä mielessä hupaisat, että Vilma joutui poistamaan suurimman osan siitä otetuista kuvista ja mun piti poistaa vaan muutama. Yleensä se menee niin, että mä joudun poistamaan miljoona kuvaa ja joukossa on vaan muutama hyvä :D


Yritettiin nyt, ettei oltas niin tyttömäisiä kun viimeksi. Monesti menee siihen, että on kiharat ja viimesen päälle vaatteet jne, niin yritettiin vähän rennommalla lookilla lähteä kuvaileen :)
Mielipiteitä saa laittaa! :)

Eilen kävin Mintun kanssa koffarissa juomassa isot vaahtokarkkikermavaahtokaakaot :P nammm ja vähän shoppailemassa, tuli ostettua vaan neljä juttua ja oon kyllä ylpeä itsestäni, että vain sen verran :)
Huomenna sitten leffaan ja värjäileen Reben tukkaa :)
Vielä on lomaa jäljellä!
-Jenna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3