tiistai 8. lokakuuta 2013

Eikun hiuksia kasvattamaan!

Heippa :)

Ostin eilen apteekista vihdoin biotiinia hiuksille ja nyt alkais kahden kuukauden kasvatuskausi. Tässä biotiini valmisteessa on myös sinkkiä, joka vaikuttaa hyvällä tavalla ihon kuntoon ja kynsien kasvuun/kuntoon. Kaverit ovat todenneet hyväksi, joten toivottavasti mullekkin toimii. Vaalennuskäsittelyjen takia tosiaan tukka kärsi ja piti leikata pois paljon, joten haluan pidemmän tukan vähän nopeammin niin tässä helppo ja halpa tapa edistää hiusten kasvua ja uuden hiuksen kuntoa.

Apteekista 14.90e



Voin sitten kahden kuukauden päästä ilmoitella, kuinka paljon hiukset kasvoivat tuossa ajassa. Eihän ne sentit mitään suuria ole, mutta tehostaa kuitenkin! Kaikki apu on tarpeen :)

Mulla ei nyt ole oikeen muuta asiaa, kun tosta biotiinista. 
Päivän asu pihaoloissa näytti tältä:

Huivi: nelly, Takki: kirppis/only, housut: H&M ja kengät aleksi 13

Tuon nahkatakin ostin viimeviikolla kirpparilta ja maksoi vaan 10e :) olen tyytyväinen!
Ja tänään postilaatikoon putkahti paketti jossa oli blogikirppikseltä mun huutama farkkuliivi <3 Jännitin, että mahtuisko se mulle, mutta istuu kun nenä päähän ja olen supertyytyväinen! Se näkyy varmaan mun päällä aika usein tästä lähtien :3

Eipä tässä sitten muuta, postausehdotuksia otetaan vastaan niin hirween mielellään! ;)


-Jenna-

6 kommenttia:

  1. Tosi kivan näköinen nahkatakki! Jos hintaakin oli 10€ niin ei oo hinnalla pilattu!:P

    http://myunstoppablelifestyle.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Tykkään itse kans tosi paljon ja kiitos! :) ei oo tosiaan hinnalla pilattu ;)

    VastaaPoista
  3. millä kirpparilla käyt/ mistä tuo nahkatakki? :)

    VastaaPoista
  4. Käyn eniten jkl:n keskustassa centrum kirppiksellä, sieltä tuo takkikin ja paljon muita ihania vaatteita on löytynyt :)

    VastaaPoista
  5. Voisit tyyiin ottaa nyt jonkun kuvan hiuksistas takaa ja sitte vaik parin kkn jälkee toisen suht samanlaisen? Hyvä täs vaihees ehottaa, mut siit näkis tehoa :)
    PoppyPounds

    VastaaPoista
  6. Söin jo tuon kuurin! :D eikä ole ennen kuvaa tukasta :( juurikasvusta huomas aina hyvin, mutta ois pitäny ottaa kuva ennen kuuria! Vaalennan tukkaani lisää niin veikkaan että vetäsen ton uuestaan kun toimi hyvin ja oli halpa :)

    VastaaPoista

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3