torstai 31. lokakuuta 2013

Ai mikä opiskelumotivaatio?

Tähän asti tää päivä on ollut ihan jees, koulusta lähin kotia jossain kahentoista jälkeen ja otin muutamat räpsyt pihalla mun maailman rennoimasta asusta, millä oon tänävuonna kouluun mennyt xd En oikeasti koskaan lähde kollareissa kouluun enkä käytä myöskään huppareita muutakun urheillessa tai viikonloppuisin, niin nyt iskin päälle molemmat! Ja tukankin pyöräytin vaan sökerölle nutturalle.. tää on ihan omituista et viittin lähteä ihmisten ilmoille noin, ei ole mun tapasta.. Mutta olikin vain muutaman tunnin koulupäivä niin who cares??

Takki: seppälä, huivi: lindex, huppari: kirppis/H&M, kollarit ja kengät: stadium


Mulla on opiskelumotivaatio älyttömän alhaalla tän atto jakson takia. Jos joku ei tiedä mikä se on niin ammattikoulussa ainoa jakso, mikä on täynnä pelkkiä lukuaineita eikä ollenkaan oman alan juttuja. Ykkösellä se oli viimenen jakso ja kakkosella se on ollut nyt tämä kakkosjakso.. Tää on ihan syvältä, puoliakaan noista jutuista en tuu tarviimaan mun alalla. Ainoostaan enkku ja matikka. Poissaoloja on mulla kuitenkin paaaljon vähemmän kun kavereilla, mutta silti enemmän mitä yleensä mulla. Tän viikon jälkeen jaksoa on enää 4pv ja itssss done!!! Kaikki kokeet on vaan sillon... nooh mutta sit alkaa taas oman alan jutut ja aletaan harjotteleen parranajoa veitsellä..huuuih, kerron siitä varmaan sitten kun on ajankohtainen :)

Mutta tästä päivästä vielä vähäsen. Noitten kuvien räpsimisten jälkeen söin välipalaa ja lähin salille huhkimaan.


Teen tällähetkella n. 2 vkon mittaista suuremmilla painoilla ja vähemmillä toistoilla treeniä. Tehoaa pirun hyvin mutta ei oo helppoa! Tänään tein selän johon kuului:

Lämmittely kepillä
Alatalja veto (ihme käyräkahvalla) rinnan alle istuen 5x5-6
Ylätaljaveto niskan taa 5x6
Selkäpenkki 3x15 + 15kg levypaino
Ristikkäistaljassa peruskahvalla---> tarpeeksi kauas ja painetaan kahva suorinkäsin kohti lattiaa 6x6
Maastaveto 4x7 + 65kg
 ja loppuun tein vielä 6min vatsat supersarjana ja lankun 2x15kg levypaino selän päällä :) Treeni kulki hyvin ja guuud fiilingg!

Sitten vaan mansikkaprotsku palkkarit naamaan, namm <3


Päivä jatkuu hetken oleilemalla ja alan tekemään kohta tytöille kisoihin hiuskoristeita jjaajjaa sitten menen Jonille ja otan siellä iisisti :) Hyviä päivänjatkoja muillekkin <3

-Jenna-

4 kommenttia:

  1. opiskelumotivaatio kymppisatatuhatstiljoonaamiljoonaa?

    VastaaPoista
  2. Jep iha katossa on nyt kyllä xd

    VastaaPoista
  3. Miten voi olla mahollista että en muista enää yhtään punttisanastoo suomeks, tulee vaan kaikki mieleen enkuks ja sama alkaa olemaan jv-sanaston kanssa! :D ja koitahan jaksaa vielä opiskella vähä aikaa, määki oon pystyny siihen lukiossa joten kyllä sääki pärjäät ;)

    VastaaPoista
  4. Nyt kuulostaa vähän huolestuttavalta tää sun suomen puhuminen... :D et varmaa osaa ku muutaman sanan ku tuut takas xd! Ei vaa ehkä sä vielä osaat, mut palautteleppa sanoja pieneen mieleesi ;) joo ehkä mä vielä 4pv jaksan ja sit tää kärsimys on ohi :D

    VastaaPoista

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3