keskiviikko 6. marraskuuta 2013

En ainakaan käynyt ostoksilla

HAHAAAAA kyllä mä piän niin hemmetin pitkiä shoppailutaukoja :D! En rupee taaas valittamaan /kehumaan sen enempää, kun tiedätte kuitenkin mitä tästä ostelemisesta sanoisin.

Pistän tähän aluksi kosmetiikkatuotteet, mitkä tilasin muutama viikko sitten netistä ja ne saapuivat viimeviikon perjantaina :)

Halusin nyt vähän säästää ja sijoittaa ripsariin vähän vähemmän ja tämä maybelinen ripsari maksoi vain 7e, mutta on todella hyvä :) 


Tän huulipunan ostin enemmän Sterelloita varten, mutta huomasinkin, että sehän kävi mullekkin hyvin! Pysyy hyvin ja on muuten kirkas :) n. 6e rimmel


Luin tästä meikinpoistoaineesta cosmosta ja halusin kyllä sen kokeiluun heti! Tää on ihan paras, koska 3 in 1! Kasvot, silmät ja huulet, poistaa kaikki ja EI TARVITSE HUUHTOA! Ihan megamahtava tuote! 
n. 6e

Tän John Friedan shampoon halusin, sillä olin kuullut paljon hyviä kokemuksia ilman yhtään risuja. Näitähän on miljoona erilaista blondeille hiuksille, mutta itse ylläri ylläri tarvitsin kosteuttavan. Tää oli vaan siellä paketissa auennut ja sotkenut kaikki muut putelit, mutta kyllä siihen hyvin oli vielä jäänyt sentään :) Koostumus hyvän paksu ja tuoksukin on ihan ok. n. 6e


Redkenin hoitoaineista oon kuullu vaan, että ne on ihan parhaita, vaikka onkin suht pieni pullo eikä oikeen minkään näkönen ja tosi riittoisa, vaikka ei siltä näytä. Joten halusin nyt sitten itsekin testata tätä vahingoittuneille hiuksille suunnattua hoitoainetta. Näitäkin on siis paljon monille eri hiustyypeille. Hintaa oli n 14e ja oon nyt käyttänyt 3 kertaa ja koostumus on ihanan pehmeä ja kermainen ja tuoksu erittäin hyvä. Ja on muuten riittoisaa ainetta.

Kysykää vaan multa lisää jostakin tuotteesta jos kiinnostaa! :)

Sitten eilen pyörähdin keskustassa koulun jälkeen ja tarkoitus oli etsiä mustat perus korkkarit halvalla, mutta en löytänyt. Lainaan sitten Vilmalta. Jokaisella naisella ptäis olla mustat korkkarit. Mulla ei. Mut heh enhä mä ookkaan vielä nainennainen. Menen huomenna siis kampauskoulutukseen malliksi, niin sitä varten olisin ne tarvinnut. Siellä pitää olla mustat vaatteet + mustat korkkarit.

Niin ja nää shoppailut sitten:

H&M

H&M

Sit mulla oli pulma mekon kanssa, perus: TUMMA VAI VAALEA? Etsin siis mekkoa viikonloppuna oleviin Jonin papan 70 wee juhliin. Noh yleensä mä kallistun vaaleisiin päin. Eli otin sen :) 
Kumpi on teistä parempi? Ei vaan en tiedä haluanko kuulla, jos alkaa vaikka kaduttaa :D!!
H&M:llä oli muuten sairaan likaset peilit

Ja siiten kun olin kotona jo jossain yhden aikaan päivästä niin Vilma tuli meille ja haettiin pakaste pitsat ja syötiin ja jutskailtiin ja juoruiltiin :) Oli kivaa <3


Nam<3

Just muuten äsken tulin hammaslääkäristä... en oo koskaan tykännyt siellä käydä :( nooh en kyllä tunne ketään, joka erityisesti siitä tykkäisi kun suuta ronkitaan. Tää oli mun viimenen ilmanen kerta, koska seuraavaks oon jo 18 vuotta niin joutuu maksamaan. Outsh. Nooh selvisin elossa just ja just ja nyt alan lähteä salille ja vuorossa haba ja ojentajat ja olat :)

-Jenna-

4 kommenttia:

  1. Ihana tuo valkonen mekko :-) miten muuten sulla meni valmennettavien kisat, näin suorituksen mutta en kuullu sijoitusta? :-D

    VastaaPoista
  2. Voi kiitti! :) eehen menivät :( palaute oli tosi hyvä ja vaan muutama miinus mut silti toi kategoria.. lähetin palautetta takasi päi, mutta vastausta ei oo tullu. Oisivat ees kertoneet mitä ois voinu parantaa.. ihme touhua tuomareilta :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no se oli vähän että kategoriat oli mitä sattuu ja palautteet oli hyvät, tosi tyhmää. Mutta jos sä tiiät että ne teki hyvin eikä se kategoria mennyt oikein niin se helpottaa fiilistä jonku verran :) oliko teillä millon seuraavat kisat?

      Poista
    2. Jep... ei suoritus ollu mikään kauden paras mut ei kuutenkaan een arvonen. Meillä on sitten jkl mestikset seuraavat :)

      Poista

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3