keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Wellan koulutuksessa kampausmallina

Viimeviikon torstaina olin siis Wellan kampauskoulutuksessa kampaus ''päänä''
Teemana oli vähän erilaiset pikkujoulukampaukset, jotka eivät olleet niin justiinsa, vaan vähän rennompia. Ensin tehtiin väri wellan illumina väreillä ja mulla laitettiin kymppi tummuus astetta eli vaaleaa ja siinä oli sitten näitä oranssin ja keltaisen taitto sävyjä :) Väri näytti tummalta mun makuun, kun se oli juuri tehty ja tukka kuivattu, mutta seuraavan pesun jälkeen tuli hyvä :)

Kampauksen pohjalle laitettiin muotoilutuotteita ja päähän kietastiin sormikiharat



Naurettiin tolle mun välivaiheelle, kun tuli mieleen sellanen entisajan oikeudessa oleva tuomari tai joku :D mutta tuli tollaset kunnon muhkeat vanhanaikaiset kiharat. Jokaista kiharaa ennen hiusosio tupeerattiin tyvestä, siksi noin tuuhea lopputulos.
Ja tukkani ei ole siis noin lyhyt! kiharat vetäs kunnolla kasaan kun olivat noin jämäkät :)

Tuo kiharapehko ei kuitenkaan ollut lopullinen lopputulos, vaan mulle vetästiin sellanen musta nauha päähän ja rento niskanuttura. Valitettavasti kuva jäi ottamatta :( Siellä oli sitten alan ammattilaiset katsomassa ja kuuntelemassa mitkä värit meille tehtiin ja miten kampaukset tehdään ym. 
Syötiin siellä sitten torttuja ja karkkia ja muuta ja tähän koulutukseen kului koko päivä. Siitä istumisesta sainkin jalkaani puutuma kohdan reiteen, joka on mulla vieläkin tunnoton :( meen lääkäriin jos ei ala tunto palaamaan. Hermo oli puristuksissa luultavasti --> luin netistä kun häiritsi.


Saatiin sitten palkkioksi mallina olosta tuotepaketti, josta olen jo kaikkia testannut ja ei voi muutakun kehua!


1. Vaahtohoitoaine vaaleille hiuksille
2. Hiuskiinne viimeistelyyn
3. Värjättyjen hiusten shampoo

Eniten tykkään tuosta shampoosta. On kuulemma aikas kallis sarja tuo sebastian mikälie, mutta tosi kiva ylläri kyllä :)

Ja vielä tän päivän luukkia ja tukkaa ^^


Anteeksi tällainen peilin kautta otettu asukuva. Mutta kaikki taitaa tietää, että luonnonvaloa ei aamusta ole eikä myöskään silloin, kun koulusta tulee, joten joutuu tyytymään tälläisiin varatoimenpiteisiin kuin peili ja kattolamppu.

Ja salikuulumisia sen verran, että ihan hyvin menee ja sain jo yhen leuan!! ette usko miten tyytyväinen oon :D Edistystä munkin ruikuli käsille. En ole koskaan ollut käsistäni vahva ja ne on olleet aina tosi laihat. Nyt kuitenkin on jo muotoa tullut vähän ja olkapää lihaksiin vielä enempi ;) Kyllä nää tästä vielä kerkiää!Jopa pieni habapallo sieltä näkyy treenin aikana ja jälkeen ^^

Anteeksi kuvan ilme.. Mutta sen tarkoitus olikin mun pikkunen habandeerus ;;)
Eipä tässä muuta :)

-Jenna-

8 kommenttia:

  1. Jippiiiii mäki sain yhen leuan just (ja oli iha ylläri ku oikee mitää oo ees tehny senkää etee xd) :D terv. Minna joka innolla oottelee hiusoperaatioo :))

    VastaaPoista
  2. Jes!!!!! Sieltä se tuli! :D tästä vaa kuule kehittämää! Ja hiusoperaatio alkaa sitten tiistaina kun pääset koulusta, odotan innolla ;)

    VastaaPoista
  3. Wau mikä haba nainen! Huomaa että reidetki on saanu muotoo! ;) ei tulla varmaa limartansseja näkemään enää :D

    VastaaPoista
  4. Hahaa ihana kuulla että myös toisen silmä näkee muutosta! <3 ei varmaan saa kyllä limaliikkeitä aikaan valitettavasti xD

    VastaaPoista
  5. Niin pitiki kysyä jo aikasemmi, että mistä ostat yleensä hiustuotteita tai mistä niitä sais vaikka tilattua? Pitäs pikkuhiljaa hommata jotain vähän laadukkaampia aineita et saisin pelastettua mun hiukset ja kampaamoissa ne maksaa ihan törkeesti :D

    VastaaPoista
  6. Siis ostan usein yhdestä hiusalan tukusta, mutta siellä myydään vaan tuotteita tän alan opiskelijoille ja ammattilaisille :( ne on siellä siis halvempia. Mut netistä feelunique.com on pirun hyvä. Ammattilaisten tuotteet halvalla ja nopea toimitus! :) myös löytyy meikit ym mitä perus anttilois ja sokoksissa myydään niin tuolla paljon halvemmat hinnat :)

    VastaaPoista
  7. Oho :D Niimpäs näkyy, kiitti!

    VastaaPoista
  8. Eipä mittää, kiva olla avuksi! nuorille varsinkin hyvä tuo sivusto, kun sitä rahaa ei aina ole :)

    VastaaPoista

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3