maanantai 29. kesäkuuta 2015

Rauhoittunut shoppailija

Heips
En oo nyt lähiaikoina viittinyt shoppailla samalla kaavalla kuin ennen, omillaan asuessa täytyy huomioida niin paljon muitakin rahallisia menoja. Toisaalta ei haittaa, tässä on oppinut ettei niitä vaatteita tarvii jatkuvasti hankkia, kun kaappi on jo niitä pullollaan. Kaikki mun vaatteet eivät edes mahtuneet tänne meijän kämpän kaappeihin, niin ei niitä nyt voi hankkiakaan hirveesti, kun säilytystila on mitä on. 

Mutta tässä on mun muutamia hankintoja varmaan parin kuukauden ajalta :)

Bleiseri / Vero Moda (kirppis), Kukkaneulos / H&M

Softshell urheilutakki / Intersport


Neule / H&M


Neule / H&M / Kirppis


Sandaalit / H&M



Olikin aika paljon H&M kamaa! Hauskaa, kun kesä pitäis olla ja oon vaan ostellut pitkähihaisia + neuleita!
Noh olihan siinä yhdet sandaalit :D
 Vikan kuvan freddyt ostin esimieheltä, kun olivat hälle venähtäneet. Mutta ovat kyllä aivan kuin uudet. Ei yhtään kulumia värissä tai muuallakaan.. Ton H&M:n lyhyen harmaan neuleen kaveriks pitäis löytää joku kiva maxihame. Kokeilin kyllä muutamia, muttei napannut. En tykkää siitä jos alta näkyy se minihame ja sitten päällä on pitkä. Koko pitkä, mistä ei näy läpi. Pitänee metsästää vielä.


Nyt pääsin sitten vikaa kertaa tukkuun. Osto-oikeudet meni opiskelujen loputtua ja myös, kun en ole yrittäjä. Noh näillä mennään. Ostin jemmaan ison cutrinin careism hoitoaineen jonka koin hyväksi joskus amiksen ekalla? Loppui edellinen cutrinin moisturism hoitoainetonkka just. Ei tää tietty kerastaselle vedä vertoja, mutta niitä en kehtaa joka pesussa käyttää, kun vähän arvokkaampia ovat. Pitää olla kaverina tömmöset vähän taviksemmat tuotteet. Mutta siis hyviä ovat molemmat! Oranssi puteli on matrixin silottava shampoo. Ollut käytössä jo jonkin aikaa.

Ja sit ostin vielä omaksi kulmien kestoväritarpeet. Helpottaa kovasti, kun ei tarvii joka aamu kulmia meikkailla. Muutenkin näyttää vähän järkevämmälle ilman meikkiäkin! Kehtaa ihmisten ilmoille melkeen lähtee kunhan kulmat on kunnossa.
Sitten ostin vielä hapetetta jemmaan.
Näillä mennään!

-Jenna-

2 kommenttia:

  1. Sillee aika fiksuu ostaakki pitkähihasia, koska niitä tarvii loppujen lopuksi eniten koko vuoden ajan :) Sitä paitsi kivojahan noi on ! Onko tolla kulmavärillä helppo värjätä vai semmosta sottasta puuhaa? En oo koskaan kokeillut, mutta helpottais kyllä omaaki elämää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä pointti! Tosiaan näinhän on! Kiitos :)
      Siis ei oo ollenkaan sottasta. Sekottaa hapetteen ja värin semmosessa tyylii pullon korkissa (ite käytän jonkun lakan korkkia) ja sitten suojaan vaseliinilla kulmien ympärykset ettei väri tartu ihoon kiinni. Paitsi molemmat etuosat värjään tahalleen ihoon häivyttäen koska alkavat vähän liian kaukaa. Menee se 5-10min ittellä niin homma valmis :)

      Poista

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3