torstai 18. kesäkuuta 2015

KOTIKOLO

Moikkelis
Jee yks päivä duunia ja sitten jussin viettoon! Vaikkei mulla vielä kummosia suunnitelmia ookkaan niin saapahan olla edes hetken ''lomalla'' eikä tarvii miettiä aikaisin töihin lähtöä tai kiirettä muutenkaan. 
Näpsin meijän rotankolosta muutamia kuvasia näytille. Ollaan nyt asusteltu tässä 2,5 viikkoa. Keittiöstä en kunnon kuvaa ottanut, kun oli melkonen tiskivuori ym. Myös monissa kuvissa saattaa lojua jotain pientä turhaa, mutta näettepä realistisen kuvan. Ei kämppä voi siistinä pysyä koko aikaa vaikka kuinka yrittäis. Sit nui kuvat mitä liitin toisiinsa niin voi näyttää sekavilta, kun hyppää näkymästä toiseen, mutta kyllä siitä hahmottaa missäpäin kämppää mennään. Tämähän on siis yksiö :)




Saunaa ollaan lämmitetty 1-2 krt viikkoon. On kyllä kivaa, kun voi käydä saunassa ja parvekkeella jäähdyttelemässä. Sauna on kyllä tosi jees plussa! Parvekekin on hyvän kokoinen oikeasti! En ottanut sotkun takia siitä kuvaa :D Siellä on vielä vähän ylimääräistä.
Asuminen alkaa tuntua jo normaalilta. Ruokaa tehdään Jonin kanssa vuorotellen  tai ainakin yritetään. Tietty jos mulla menee töissä myöhempään niin Joni hoitaa homman. Mutta ei oo mitään onkelmaa kotihommien suhteen, kun ne jakaa tasan. Kaupassakin on oppinut tekemään kerralla vähän isommat ostokset, toisin kuin ekalla viikolla tuli ravattua varmaan 3krt hakemassa aina jotakin.

Tämmösiä kämppäkuvia. Eipä noita paljoo tullut otettua, mutta pääpiirteiltään tämmösessä kolosessa elellään ja ollaan kyllä mahduttu hyvin.


Toivottavasti kaikilla on kiva Juhannus tulossa! Katotaan mitä sitä itse keksii tarkemmin!

-Jenna-

8 kommenttia:

  1. voi että teillä on ihana koti!! ♥ tosi kaunista :)

    VastaaPoista
  2. Siis toihan on ihan unelma ensimmäiseks kämpäks! Ja ihan hyvä vaan ettei oo turhan iso ni ei oo niin paljoo siivottavaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos! ♡ ekaks kämpäks nimenomaan oikein hyvä! Mitä nyt on joittenkin muiden kotikolosia nähnyt niin oon kyllä tyytyväinen! Ja juu siivoominen on jopa kivaa täällä kun neliöitä ei oo paljoo

      Poista
  3. Aivan ihana kämppä! :-) Hyvää juhannusta sulle :-)

    therewillbesunshine-emilia.blogspot.com

    VastaaPoista
  4. Kivan näköinen asunto :) Tykkäsin !

    VastaaPoista

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3