tiistai 2. kesäkuuta 2015

HAIRDRESSER

Moikka! Ihanaa olla täällä! Pisin hiljasuus ikinä, mutta nyt on sitä aikaa enempi!
Teen kuulumispostauksen tän jälkeen, koska oon tässä ajassa ehtinyt touhuilla kaikenlaista pientä!
Mutta postauksen aiheeseen, eli musta tuli nyt valmis parturi-kampaaja! 
Sain myös 100e:n stipendin perustein: Reilu, luokkahenkeä edistävä, täsmällinen, työllistynyt ja ystävällinen . Oon tosi tyytyväinen :,)!
Juhlat pidettiin viime perjantaina jolloin myös virallinen juhla oli Jyväskylän paviljongissa. Olin vähän auttanut Jonin kanssa porukoita leipomishommissa. Tehtiin kahestaan banaanijuustokakku ja daim-kakku. Yksi kokonainen täytekkku jäi yli (niitäkin oli neljä) mutta muuten meni tarjoilut hyvin masuihin! Kyllä oli kakkuja!

 Nyt ois sitten koulut käyty tältä osin, mutta kouluttautuminen tietty jatkuu näytöksien+koulutuksien parissa koko työuran ajan. 
Pikku itkuthan siinä tirhti, kun erkaannuttiin rakkaiden kamujen kanssa. Nyt onneks asun Jyväskylässä!! (siitäkin lisää ens potauksessa) niin pystyy näkemään kavereita niiiin paljon helpommin!
Mutta nyt sitten vaan työntekoon. Hommia on tiedossa lokakuuhun asti kesätyö-leimalla ja katotaan jatkuuko hommat siitä eteenpäin.

Kiitos kuuluu aivan ihanille luokkalaisille, ootte tehneet kouluajasta ikimuistoista ja jäi hyvä fiilis ammattikoulusta teidän ansiosta! Upeeta on ollu tutustua noin mahtaviin tyyppeihin ja tehdä sitä mitä rakastaa  juuri teidän kanssa! Haikee olo jäi sen vuoks ettei teitä nää enää joka päivä niinkun tässä kolmen vuoden aikana. Kiitos HI12P! <3

 Mulla ois teille jaettavana kamala määrä kuvia.. Kavereiden kanssa tuli kyllä taas napsittua kuvia! Nyt kuvat saavat kertoa juhlapäivästä loput! (anteeksi joidenkin kuvien laatu, picasan nettialbumin kautta ei oikeen lähteny) Pärstäpommitus sry! kerrankos sitä valmistutaan ;)


Kiitos ihanasta päivästä luokalle ja vieraille (kaverit, sukulaiset)! Te teitte tästä päivästä unohtumattoman! 
Seuraavana päivänä tästä olikin kolmet yo-juhlat sekä tuparit! Niistä myös kuulumispostauksessa johon muuten tulee ehkä liikaa tavaraa ;P

Valmis Parturi-kampaaja kiittää ja kuittaa! 

-Jenna-


6 kommenttia:

  1. onnea vielä paljon ♥ ja onnea stipendistä! oot sen ihan varmasti ansainnut :) ja voi että sä oot kaunis ja ihana kampaus ja ihana mekko ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos ja kiitos kaikkiin ihaniin kehuihin sini! ♥♥ Päivänpiristäjä!

      Poista
  2. Tosiaan, onnea valmistumisesta! :)

    VastaaPoista
  3. Onnea valmistumisesta ! :) Aivan ihana toi sun mekkosi ja hiukset niin hienosti :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos tosi paljon Niina! :) mekko oli hiertäny kivasti kainaloihin päivän aikana... mutta muuten kyllä tykkäsin itekkin tosi paljon

    VastaaPoista

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3