sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

MUCH FLOWERS

Heii
Tänään on ollu ihanan kesänen päivä! Oli auringossa jopa se 20 astetta! Ehkä se kesä sieltä vielä oikeesti tulee :)
Käytiin eilen Helinän ja Eevan kanssa kaupungilla ja oltiin kotona sitten yöllä neljän maissa. Tulivat meille yöksi, kun tuosta keskustasta on ihan näppärä matka meille. 
Meillä oli jälleen kerran tosi kivaa, tällä jengillä mikään ei voi mennä oikeen pieleen <3

Muuten tätä päivää olen kuluttanut käymällä Tikkakoskella, ajoin sinne Helinän autolla, joka on automaattivaihteinen. En ollu koskaan aiemmin ajanut semmosella :D mutta se olikin aikas helppoa ja vaan kerran harhailin kytkintä, kun sitä ei ollutkaan. Käytiin sitten Jonin kanssa salilla ja sieltä tullessa kotiin räpsittiin muutamat kuvaset, kun tuossa parvekkeen alapuolella on tommonen kukkapöheikkö.
Säikäytin vahingossa pupujussin tuosta pusikosta karkuun. Säikähin kyllä ite yhtä paljon kun sekin. Yht äkkiä vaan rapis siinä vähän matkan päässä ja sit se ampas juoksuun ja kyllä muute lähti kovaa, kyllä muuten sydän pompsahti kurkkuun hetkeks.


Nautin tälläsistä päivistä kyllä niin kovasti <3 Tämä on näkymä tästä tietokoneelta. Ihanaa kun aurinko laskee aina meidän parvekkeen puolella niin paistaa piiitkään illalla vielä tänne :) Kesä on niin mun ykkösvuodenaika!

-Jenna-

2 kommenttia:

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3