torstai 4. kesäkuuta 2015

Mitä minulle kuuluu?

Noniiiin mistä ihmeestä alottasin! 
Noh lähetään vaikka siitä, että viimeset kisat oli espoossa ehkä kolme viikkoa? sitten :D liian kauas pitää ajatella, ei onnistu.. Ja mun voimistelu-ura päättyi nyt sitten tähän. Oli ihanaa palata vuodeksi rakkaan lajin pariin ja kokea ne kisat ja kaikki muut mukavat asiat uudelleen! Nyt kuitenkin työt ja valmennus menevät edelle. Suurin syy oli myös penikkatauti ja löysät polvet. Penikkataudin takia en saanut lajista irti sitä mitä muut saivat. Eli en voinut treeneissä melkeimpä koskaan suorittaa niitä mun lemppareita eli hyppyjä. Juokseminenkin teki kipeää sekä kävelykin välillä. Nyt on siis levon aika. Kiitos kuitenkin Sabeille tästä ajasta ja kokemuksista <3 Tuun kisoihin kannustamaan.


Sitten käytiin vikalla kouluviikolla luokan kanssa helsingissä goldwellin päätukussa ja meille pidettiin siellä mielenkiintosia luentoja, saatiin superhyvää ruokaa, siellä oli supermakeee kahvikone! :D sitten myös materiaaleja matkaan ja yhdet omavalintaiset tuotteet :) Otin mun yhen lempparin goldwellilta eli sleek perfection kiiltoa tuovan lämpösuojasuihkeen.



Sali oli tässä vaiheessa vielä tyhjillään. Kouluttajat oli mielenkiintosia tyyppejä ja tosi vitsikkäitä! Näyttivät myös pari nopeaa näyttävää pikakampausta joiden pohjalle olivat tehneet hienot värit.

Tukku vierailun jälkeen lähettiin shoppailemaan ja löysin sandaalit, kukkapöksyt ja ohuen neulepuseron H&M:ltä ja harmaan rennon teepaidan Monkista. Sieltä sai muuten -10% alee jos hymyili! Kiva kampanja :) Käytiin kyllä zarassa mitä ei Jyväskylässä ole, mutta enpä löytänyt sieltä mitään.
Kyllä se helsinki on iso paikka. Oon käyny siellä viimeks niin kauan aikaa sitten, etten muistanut siitä oikeen mitään. Ihmiset oli tosi tyylikkäitä ja enemmän kuului kaikkia muita kieliä paits suomea ympärillään! Kunnon landespedet oltiin liikenteessä jos näin voi sanoa :P Alemmassa kuvassa näkyy oikeella uus paita ja pökät! Vasemman puoleisessa kuvassa fiilistelin koulun viimeistä asiakaspalvelua koskaan!


Koulusta tulikin mieleen. Viimeisenä työnä tein muodonmuutoksen, joka onnistui mielestäni oikein hyvin! Vas=ennen, oik=jälkeen.
Mitäs mieltä ootte?
Käytin työssäni ihmeaine olaplexiä :P Olen oollut olasta tietoinen jo kauan mutta koululle sitä saatiin aika myöhään. Moni on kyseiseen aineeseen varmaan somessa törmännyt jo. Väitetään siis, että sitä käyttämällä voi vaalentaa melkeimpä loputtomasti ilman vaurioita. Sitä lisätään aina vaalennusaineen tai värin sekaan ja tadaa! Voidaan tehdä myös pelkkänä hoitona. Käykää ihmeessä netistä lukemassa lisää jos ei ole tuttu.


Vielä koulusta: Eli hiusalan kakkoset piti meille läksiäiset tokavikana päivänä ja oli tosi hauskaa. Oli paljon hassuja ohjelmanumeroita joita tiimeissä suoritettiinm ja kisailtiin! Piti pukeutua -80 luvun treeenivaatteisiin. Voitin asukilpailun ja sain ison tonkan shampoota ja lakan :) Oli hirmu kiva päivä <3


 RUOKAAAA! Nom. 
1. Espoon kisoissa käytiin italialaisessa ravintolassa jossa tilasin baffalomozzarella pastan, mikä oli muuten aivan älyttömän hyvää ja täyttävää.
2. Rakastan citymarketin salaattibaaria. Silloin tällöin käyn ruokatunnilla hakemassa lisäksi salaatin. Siellä on niin paljon paremmat valikoimat kun monessa muussa paikassa. Ei parane kuitenkaan kovin usein ostella, tietäähän sen ettei nuo salaatit mitään edullisia ole. 
3. Jee amppariii! 
4. Tässä oli koulun läksiäis ruuat. Tosi hyvät salaatit ja patongit ja sit vielä herkkuja päälle ;P



1. Värjättiin mulle hitusen ''tummempi'' Jos näin voi sanoa :D tyvi. Alan näköjään herkistyä hiusväreille pikkuhiljaa niin vaalennus ei varmaan enää käy päinsä. Hiuspohja helahtaa joka kerta tulipunaseks ja kutiaa kauheasti värjäuksen jälkeen. Pitää varmaan ruveta raidottamaan.
2. Töistä lähössä kotiin selfie!

Sitten olikin viime lauantaina Helinän yo juhlat. Kävin myös Vilman ja Empun juhlissa, mutta sitten pitikin mennä järkkäämään omia tupareita!
Kaikilla oli tosi ihanat tarjoilut ja kaikki oli niin nättinä ja päivä oli niin kaunis! Aurinkoa riitti. Toisin kun mun juhlissa xD


Tekasin Mintulle, joka kiersi huimat 13 yo juhlat!!!Tuommosen kiharapilvi kampauksen. Siitä tuli aikas iso ;)


Ihana Helinä<3

Ja tosiaan nyt on tullut kohta viikko asuttua Jonin kanssa yhdessä ja hyvin on mennyt! Tästä on tosi kätsy mennä töihin pyörällä ja uuelle salille on kans vaan pari kilsaa. Asunto on kyllä tosi kiva, vaikka onkin suht pieni. Mutta just sopiva meille!

-Jenna-

4 kommenttia:

  1. ihana kuulla susta ♥ ja kiva postaus muutenki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla ♥ ollu nii pitkä hiljaisuus et pelotti yhistää kaikki ettei tulis liian sekava! Jotain varmaa unohtuki mutta eikait se nii vakavaa ole ;)

      Poista
  2. Hyvännäkönen on muodonmuutos! Mitä mieltä oot, onks se olaplex tosiaan kaiken sen hypetyksen arvonen?
    + Nonii, sit ei muuta ku asunnon esittelyä väsäämään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! No siis ei se mun mielestä NIIN ihmeellinen oo koska se ei oo toiminu kaikilla meijän luokan testaajilla. Mä oon tehny kahteen ohkaseen tukkaan vaaleet raidat jossa oli olaplexia ja niistä tuli superhyvät ja ei tippunu yhtää tukkaa lavuaariin ja hiukset oli kuivattuna oikein hyvä kuntoset! Mutta sit joillakin ei tapahtunut oikeastaan mitään. Et jos tukka on ku pommi tullessa ni ei se ola jaksa sitä korjata. Mutta tästäkin ollaan varmaan montaa mieltä!

      Joo nii aattelinki, jos vaan tästä kolosesta saa näpsittyä järkeviä kuvia ;)

      Poista

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3