keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Latest buy (not only clothes)

Heii
Kohta tulee pläjäys ideaparkin ostoksia ja kaikkia muita ostoksia siltä väliltä. Voin sanoa etten ole koskaan varmaan törsännyt yhden kuukauden aikana näin paljon ja tosiaan aion pitää nyt tauon!

On ollut niin nättejä päiviä, että ei kyllä kesäkuussa osannut kuvitellakaan kesän tuloa! Koulutkin alkavat JO VIIKON PÄÄSTÄ.... mihin tämä kaikki aika häviää?? vuosi vuodelta kesälomat vierii vaan nopeammin ohitse. Täytyy vielä nauttia täysillä kun voi! Onkin vielä yksi mökkireissu perjantaina tiedossa kaveriporukalla <3


On tullut uituakin viimekesää enemmän ja lammissa/järvissä vesi on mukavan lämpöistä mutta kuitenkin virkistävää! Tätä tulee pitkän talven aikana ikävä. Eilenkin käytiin Jonin kanssa illalla järvessä uimassa ja vesi oli silloin lämpimämpää kuin ilma ja veden päälle alkoi nousta usvaa ja taivas oli värikäs ja siellä oli vaaleanpunaisia pilviä. Harmitti ettei ollut kameraa matkassa, kyllä silmä lepäsi.
Tosi haikea fiilis kyllä loman loppumisesta, tämä oli mun viimeinen kunnon kesäloma. Sitä mennään sitten töihin vuoden päästä.

Okei en halua nyt ruveta masistelemaan! tässä niitä ostosteluja


 Eli tuossa vaatepuoli :) suurin osa ideaparkista, muutama ihan tuosta jkl keskustasta ja viimeisen kuvan legginsit Ostin pikkurahalla Mintulta :)

Seuraavat sitten ovat sisustusjuttuja, olen aika radikaalisti huonettani muuttanut kuukauden aikana, jos vertaatte my room postaukseen :D
Eli uusia tyynynpäällisiä, viltti, matto, peili ja SÄNKY!


Näin on taas huone vähemmän vihreä ja se karvatuoli lähti Jonin pikkuveljelle veks ja vanha sänky varastoon.
Ostin tuon uuden siis tori.fi:stä ja vaan 50e! kunnon muhku jenkkisänky ja muutaman vuoden vanha! <3 love it <3 ja huoneessakin viihdyn nyt paremmin kun tehty pientä sisustusremppaa ;)


1. Uudet vaatteet testissä
2. Väänsin mintulle nopsan kampauksen yks ilta kun iski inspiraatio ^^ jos olisi pidempi tukkainen asiakas niin tulis kyllä hiaano! ei siinä, että tuokin oli ihan jepulis.
Sellanen jumbo ostospostaus. Nyt alkaa sitten se hiljaisuus ostosrintamalla.

-Jenna-


2 kommenttia:

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3