maanantai 4. elokuuta 2014

Kesäloman viimeisiä päiviä

Moi!
Käytiin Vilman mökillä viiden hengen porukalla ja oli taas tosi hauskaa <3 Jos joku lukijani muistaa, olin vuosi sitten samoihin aikoihin samalla mökillä ja otsikkokin oli melkein sama kun reissusta kirjoitin ;)
Luvattiin tuolloin vuosi sitten, että ensi kesänä sitten uudestaan ja mehän mentiin ja varmasti mennään myös seuraavana kesänä!

Vilma toimi kuskina mökille ja takaisin. Jokainen osti mökille jotakin (aamupalat, ruuat, herkut, juomat) ja saatiin ostokset aika hyvin samalla rahalla. Pysähdyttiin vielä jämsässä matkalla ostamassa tortilla tarpeet, jotka unohtui ensimmäisellä kauppareissulla. Rallikansaa oli aikamoinen määrä liikkeellä.. 
 Jämsän oliko nyt s-market vai mikä, mutta kuitenkin niin pihassa oli kaikkien esillä yksi mies tekemässä tarpeitaan parkkipaikalla, kaupassa tuhannenkännissä oleva mies tulee tarjoamaan meille jäätelöä ja juttelemaan turhia, kaupasta pois tullessa vastaan kävelee keski-ikäinen nainen jolla tissit pompottivat melkein paljaana mekon ollessa jokseenkin kummallisesti auki ja vielä, kun pakkasimme ostoksia takakonttiin niin porukka 30-40 vuotiaita miehiä meinas lähteä meidän matkaan mökille grillaamaan, mutta lähdettiin sen verran äkkiä pihasta pois, etteivät olisi kerenneet seurata :D Tämä kaikki yhden vaivaisen kauppareissun aikana. Kyllä rallit tuo mukanaan aina kaikenlaista kansaa..

Perille päästiin kuitenkin ehjänä ja alettiin melkolailla heti tekemään tortilloja. Muutenkin suurin osa mökillä otetuista kuvista liittyi ruokaan, sillä tuolla tuli syötyä aivan liikaa ja ihan kaikkea!
Mutta hei, me ollaan vielä hetki lomalla joten nautitaan siitä juuri niinkuin halutaan!


 otettiin aurinkoa monta tuntia, uitiin, saunottiin, syötiin, kuunneltiin hyvää musiikkia, fiilisteltiin, naurettiin ja nukuttiin hyvin. 
Oli todellakin mukava reissu ja ihana seura <3 kuvia meistä ei kamerassa ole niinkään, mutta instaan sain yhden kuvan napattua.
Mökillä leikkasin vielä kahdet hiukset, en kuitenkaan parturin saksilla :D oli ihan jännittävä kokemus!
 Toiset hiukset näistä viimeisteltiin vielä kotosalla ohuemmiksi latvoista.


Nämä hiukset olivat alun perin suunnilleen saman mittaiset kuin mulla, mutta leikattiin tuohon solisluille, eli mittaa lähti semmoinen 10cm ellei ylikin. Tuli todella hyväkuntoinen ja siro tukka!


 Sain itsestänikin jopa yhden kuvan möksältä :)
 väännettiin illasta toisillemme lettejä ja muita väkerryksiä. Itse yritin tuota oikeanpuoleista kampausta toista kertaa ja onnistui jo paljon paremmin kuin viimeksi! Tukkaakin oli väkerrettävällä enempi kuin viimeksi Mintun tukkaan tehdessä.

Kiitos kaikki tytöt ihanasta mökkireissusta <3

Lomaa siis jäljellä vielä tämän päivän lisäksi 2 päivää. Täytän 18 vuotta jo 11 päivän päästä! Ja tänään on ensimmäiset JV treenit. Huhhuh. Ei auta kun alkaa valmistautua arkeen.

-Jenna-

2 kommenttia:

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3