perjantai 8. elokuuta 2014

Baby blue&grey

Moikka!
Koulua on ollut nyt kaksi päivää ja sitä mennään nyt sitten kolmatta hiusalan vuotta. Huhhuh, aika juoksee. Meillä on ensimmäinen jakso nyt atto jakso eli se lukuainejakso. Käytiin tänään luontomuseossa, kun meillä on semmonen taide-ja kulttuuri kurssi ja sieltä piti valkata joku eläin ja piirtää se ja keksiä sille piirrokselle nimi :D tuli ihan ala-aste ajat mieleen! Mä piirsin ahvenen + madon ja nimeksi Houkutus, nimi oli kylläkin Hilman keksimä. Kaikki vaan nauroi niille piirrustuksille :D mä oon aina ollut sairaan huono piirtämään..

Mutta joo. Aamusta vähän jännitti kun pistin hameen päälle, että jos tuleekin kylmä päivä tai jos vaikka alkais satamaan. Mutta olikin ihan lämpönen. Koskaan kahdeksan aamuina ei tiedä mitä sää tuo tullessaan, kun on vaan usvaa ja pilvessä.

Paita new yorker / Hame+kaulakoru+kengät H&M / Laukku minilaukku

Oon ihan ihastunut baby blue väriin vaatteissa! Ihanan hempeä ja raikas ja tuota väriä vasten näyttää oikeasti ruskeammalta kuin normaalisti! Kuvassa sitä ei kylläkään näe, kun hieman paistoi.
Tuo hame on siitä vain vähän pyllystä, kun nousee kokoajan ja pitää olla nykimässä.
Mutta tykkään itse asun yksinkertaisuudesta ja ei tullut kuuma!


Tuntuu, että kynnet eivät ole kasvaneet rakennekynsien jälkeen yhtään.. Mutta jos kasvavat niin liuskottuvat saman tien, eli parempi pitää lyhyinä.


Nyt on kahdet JV treenit takana ja on muuten ollut rankkaa :D ei meillä ennen ollut noin rankkoja treenejä. Molemmilla kerroilla lähtenyt aivan hikeä valuvana ja ihan kaikki voimat puristettuna pois. Kello on vaan aika paljon, kun pääsee kotiin Jyväskylästä. Siinä ehkä vähän yli 22.30 jälkeen ja sitten syöminen ja suihku ym iltajutskut niin se menee aina puolille öille, että pääsee nukkumaan.
Mutta oon kyllä tykännyt hirveästi samalla. Tänäänkin jalat niin kipeät toissapäiväisistä treeneistä, että kävely sattuu ja portaiden alas tuleminen oli jotain käsittämättömän ilkeän tuntuista.. huhhuh ja tyhmänä menin vielä eilen tekemään jalkatreenin salille valmiiksi kipeillä jaloilla xD vois opetella kuuntelemaan kroppaa. Tää päivä ollut ihan järkky liikkumisen kannalta.
Alku on aina pahin, mutta eiköhän kroppakin tähän ajan kanssa totu.
Nyt viikonloppuna on vielä kahden päivän treeniviikonloppu, jossa tehdään ohjelma valmiiksi.

Ja ainiin, mursin toissapäivänä mun kolme viimesintä vasemman jalan varvasta! Ai!.. se vaikeuttanut kävelyä paljon ja sitten nämä koipi kivut päälle niin voitte kuvitella miltä oon näyttänyt.
Näin.

-Jenna-



4 kommenttia:

  1. oot kyllä noissa kuvissa tosi kaunis!! :) ♥

    VastaaPoista
  2. Hahaa ihanan tuskaiset treeniajat koittakaa kestää :D ps pikkarit vilkkuu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei ne sillee tuskaset oo muton vaa vähä totuttelemista alkuun :)

      Höpöhöpö

      Poista

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3