torstai 3. heinäkuuta 2014

Möksällä

Ensimmäinen kesän mökkireissu tuli tehtyä VASTA nyt. Mutta meillä oli tosi kivaa säästä huolimatta :)
Lähdettiin siis neljän hengen poppoolla tiistaina Mintun mökille mun autokoulun jälkeen. Mut haettuaan mentiin kauppaan ostamaan ruuat ja herkut. Siis meillä meni melkein tunti siellä ostoksilla! ei oltu tehty mitään listaa ja koko ajan tuli mieleen uusia juttuja mitä mukaan tarvittais. Mutta neljään pekkaan kun tuon ruokamäärän jakoi niin eipä kalliiksi tullut.
Hyvin oltiinkin ostettu ruuat, kun takaisin tuli mukana vaan yks tomaatti, sipsipussin loppu, tex mex dipin puolikas ja voi paketin puolikas :D
Eli aika hyvin pärjättiin 2 päivää. 
Tuolla Mökillä ei siis ollut sähköjä eikä vesijohto vettä. Puhelimen akku säilyi kuitenkin hyvin, kun pidin yöllä kiinni ja en käyttänyt päivisin. Oli kyllä kiva, ettei koko ajan joku näprännyt puhelinta vaan oltiin ihan ns kaikki läsnä!

Grillattiin kaikki ruuat mitä syötiin. Ei ollut mikroa tai uunia. Tommosta mikropitsaa en oo kyllä ennen grillannut, mutta tulipahan sekin kokeiltua ja onnistu hyvin ja tuli miljoona kertaa parempaa, kun mikrossa lämmitetystä!


Hyvin terveillä eväillä mentiin..
Mutta käytiin rantasaunassa tietty ja kaverit kävi pulahatamassa, mutta ite en viitsinyt kun flunssa vielä vaivaa. 
Veneiltiin kans järven toiselle puolelle yhelle kiviselle isolle nyppylälle, jossa oli muuten ihan sairaasti isoja kiviä. Sai kyllä olla tarkkana siellä ettei liukastunu. Minttu on aina sanonu sitä asikaiseks, joku vanha tarina kuulemma vai olikohan se tositarina mistä toi nimi tuli :o 

No mut joo siellä käytiin ja sitten lähimmällä kiskalla käytiin kävellen kaatosateessa vetäsemässä kalliit jätskit. Classic minttusuklaan hinta siellä oli 2,80e! :D Se on kuulemma suomen pienin kyläkauppa. Konnenvedellä siis. 
 Kun tultiin pois niin nuo näki kyykäärmeen ihan siinä noitten mökkitien kupeessa!  Rupesivat kiljumaan ja säntäilemään+hyppimään, ite en kerenny nähä kun menin toisella puolella tietä :/ höh
No en ois kyllä varmaan sitä jäänyt kahtomaan, vaan tehnyt samoin kun muut :D



 
Voin sanoa, etten oo varmaan ikinä pelannut yhden reissun aikana noin paljon pelejä kuin nyt :D Me pelattiin vaikka sun mitä pelejä sieltä mökin laatikosta ja korttipelejä ihan sikana. Tietenkin kun ei pihalla voitu olla niin piti keksiä muuta. Aika kuluikin niitten parissa oikeesti mukavasti ja nopeesti :D innostu aina vähän liikaakin.
Herkkuja tuli kans syötyä sallittua enemmän, mutta sekin piristi tuon synkkyyden keskellä :)
Meillä oli kiva reissu, kiitos tytsyt <3 Kuvia en nyt viitsi meistä yhessä julkaista, kunei oikein tullut julkaisukelpoisia kuvasia.

Ens viikolla ois tarkotus lähteä Jonin kanssa omalle mökille ja sitten ehkä toiseenkin reissuun, mistä varmasti kerron lähempänä kun varmistuu!

-Jenna-

4 kommenttia:

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3