maanantai 21. heinäkuuta 2014

Kesäkuvia Vilman kanssa

Moikka :)

Käytiin Vilman kanssa vaihteeksi kuvailemassa tuolla järven rannalla ja jossain metikössä.
Kuvia tuli lähes 300 ja noin puolet sitten poistettiin koneella ja jäljelle jäi sitten noin 160 kuvaa ja näistä laitan nyt tänne onnistuneimmat :)


Itsehän en tykkäis laittaa pystykuvia tänne kun niistä tulis niin kauheen isoja jos oisivat yhtä leveitä kun nuo vaakakuvat joten nyt teen poikkeuksen ja pistän pystykuvia vähän kapeampana versiona :)
 

Oli tosi lämmin kuvailla ja upee keli <3 lomaakin on enää niin sairaan vähän jäljellä että harmittaa hirmusesti jo nyt, vaikka pitäs irrotella vielä lopun kesäloman ajan! No torstaina lähdetään Helinän kanssa särkkikseen ja shoppailemaan ja vilman möksälle mmennään vielä ja onhan tässä vielä ohjelmata.
Teoriakoe on kahen päivän päästä apua! hirveet paineet.

Ja hei video on kuvattu MUTTA mulla ei ole editointi ohjelmaa. Kokeilin ladata yhden anon suosittelemaa ohjelmaa mutta ei löytynyt ja kokeilin monia muita, mutta ei niillä saanut leikattua videota.. Oon tosi käsi noitten kaa.. eli  videota ei välttis tuu ollenkaan.. huoh
yritän kuitenkin vielä.

Ja yks villi veto mun täytyy teille kertoa. Mä alotan voimistelun taas!!!! en usko tätä itekkään vielä :D tosi kummallista. Mutta käyn myös samaan aikaan salilla. Että semmosta täällä :P 

-Jenna-

4 kommenttia:

  1. oot tosi kaunis noissa kuvissa :)

    VastaaPoista
  2. Aattelit varmaa vähä parempaa ohjelmaa ku Windows Liven elokuvatyökalu mut sil kyllä saa leikattua ihan jees :D Siel "Muokkaa" lehdes on sellane "Jaa" painike ni siitä saat katkastuu sen videon siitä kohtaa mis se on. Eli jos haluut poistaa tietyn pätkän ni jaat sen siitä kohtaa mistä se alkaa, sit siitä mistä se loppuu, valitset sen pätkän sielt ja poistat ku klikkaat hiire oikeeta ja valikosta :)

    + Tosi nättejä kuvia! Jatkatko siinä samas joukkueessa jossa voimistelit aiemmin? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No pitää kokeilla sit tota, nyt on nimittäin sen verran toivoton olo ton videon muokkauksen kanssa että huhhuh! Kiitos neuvosta :)

      Kiitti! Joo jatkan samassa joukkueesaa :)

      Poista

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3