torstai 18. helmikuuta 2016

Puhelin Matskua

Heips. 
Tyhjensin vähän puhelinta koneelle ja kyllä sieltä jotain julkaisukelpoistakin löytyi.
Nää oon puolentoista viikon ajalta. Välillä ollut töissä ja terve ja sitten taas kipeä..
Kummallista tautia liikkeellä ei voi muuta sanoa. Ärsyttää kun ei pääse töihin. Kotona kökkiminen on tylsää jos on vuoteen omana..


1. Vilman 20 wee synttäreitä vietettiin helmikuun ekana lauantaina. Käytiin revossa syömässä sairaan hyvät ja täyttävät safkat! Istuttiinkin siellä sitten melki koko ilta. Vilma ja pari kamua jatkoi sitten vielä tanssimaan ja mä ja emppu lähettiin 1.45 bussilla pois, kun mulla oli sunnuntaivuoro töissä. Mutta meillä oli tosi kiva ilta <3 Täyttä lovee.
2. Ei sen enempää kuin selfie. Silloin kun pysty vielä laittaa huulipunaa. Nyt on niin kuivat huulet, että oon saanu kunnon huulirasvariippuvuuden ittelle aikaseks.
3. Harmi kun en saanu mun hyvästä vaaleenpunasesta tugesta kuvaa talteen. Tuossa nyt on jämä sävy jäljellä eli ei paljon mitään. Se pysyikin sen yhen pesun :D eipä ollut tarkoituskaan kestoa laittaa.
4. Ja boyfrendit jalassa. Tykkään kyllä niiden mukavuudesta! Ei kiristä tai purista sitten mistään.
Aattelin et oisin tehny noihin reikiä, mutten kyllä uskalla jos pilaankin ne :D


Synttärilookkia Vilman pippaloista. Laitoin ekaa kertaa elämässäni keskijakauksen! Kiharoitten kaa se oli ihan kivaa vaihtelua. Suorana ei käy. 


Ja sitten vielä Ennen ja jälkeen rakas mummoni.
Töissä oli meillä siis Elumen koulutus, jossa jokainen meistä teki omanlaisen värin ja leikkuun. Kouluttaja antoi mahtavia vinkkejä mm harmaan peittoon, pastelliresptejä ja kemiaa tietty käytiin läpi vaikka tuttua olikin, kertaus ei ole pahitteeksi koskaan :) Elumenhan ei peitä harmaita 100% Ennemminkin jättää häilyväksi/pehmeämmäksi lopputuloksen. Eli hyvä vaihtoehto jos on pikkuhiljaa tuomassa omaa harmaata esille tai niille ketkä eivät kertakaikkiaan hapetevärrejä voi käyttää, mutta haluavat silti sävykkyyttä. Blogistanihan löytyy yksi postaus mikä on pyhitetty vain elumenille. Jos haluaa tutustua tarkemmin.
Mutta eikös tullut hyvä kiilto? 
 Ei käytetty muotoilurautoja viimeistelyssä. Elumenissahan tunnettua on nimenomaan superkiiltävät lopputulokset ja intensiivisyys. 

-Jenna- 



6 kommenttia:

  1. voikun sä oot noissa kuvissa nättinä ♥ ja toi letti on ihana!! ♥

    VastaaPoista
  2. Ihanat hiukset sulla ja kivoja kampauksia :) Oot tosi nätti ♥

    VastaaPoista
  3. Nää puhelinkuva postaukset on just kivoja! :) oot kyllä niin nätti likka ♥

    VastaaPoista

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3