keskiviikko 3. helmikuuta 2016

IKEA+MATKUS

Heips
 Tuli ikea+matkus reissu tosiaan tehtyä tuossa viime lauantaina äipän kanssa. Lähettiin puol ysiltä ajelemaan ja se pari tuntia matkattiin. Kerran jouduttiin tien sivuun, kun autossa vaihteet meni kovien pakkasten takia jotenkin rikki. Eli vaikka olikin nyt lauha keli niin vika on jäänyt jäädäkseen. Ei muutakun hätävilkut päälle ja sivuun. Ei ollut levennystä tai mitään niin vähän inhottavaa oli mutta onneks päästiin siitä äkkiä lähtemään pienen venkslailun jälkeen. 
Perillä kierrettiin ensin vaateliikkeitä läpi. 

 Neule / NewYorker

 Kengät / Skopunkten

Laukku / NewYorker

Sitten ostin vielä alusvaatteita + Tummansinisen kollege paidan.
Käytiin kans Clas Ohlsonilla Kun mulla oli sinne 100e lahjakortti jonka voitin yhestä arvonnasta ennen joulua :)

Sieltä löytyi mm. tämmösiä


 Teline on kuvan idea :D


Clasulta lähti myös lampun näkönen lamppu mukaan, tassuja huonekalujen alle, Munaleikkuri, cd levyjä, kaulin ja magneetteja. 

Tässä välissä käytiin viemässä ''lasti'' autolle ja mietittiin mihin oltas menty syömään. Käveltiin varmaan 3 kertaa matkus päästä päähän kun  etsittiin jotain italialaista ravintolaa joka sitten lopulta löydettiin muttei sit kuitenkaa menty sinne.. :D Joten syötiin ikean lihapullat!

Iken ostoksia en enää edes kaikkia muista. Mutta sieltä löytyi kaikki mitkä pitikin. Ja vähän vaan ylimääräistä. Mutta sain kyllä ison kärryllisen tavaraa oikeasti suht pienellä hinnalla siihen määrään nähden.

 Talja / IKEA

 Molemmat verhot / IKEA

 Tuolit+päälliset+pöytätabletit / IKEA


Ostin myös eteiseen penkin, kuvaa ei ole koska sitä ei ole koottu vielä. Myös kaksi seinähyllyä tuollaista pöydän väristä ostin, eivät ole seinällä nekään vielä. Myös kaksi isohkoa koria eteiseen tuli hankittua naulakon päälle jonne saa huivit yms. Myös uusi matto tuli eteiseen. Harmaan valkoisilla ohuilla raidoilla. Ja leikkuulautoja muutamat. Saattoi ja varmaan olikin vielä jotain mitä en maininnut. 
Nyt alkaa koti tuntua kodilta :) 
Mitäs tykkäätte?

Huomaako joku että tykkään harmaasta?

Naurettiin äitin kanssa kun ikean kärry täynnä harmaata ja kaikki sovittamatkin vaatteet suurimmaksi osaksi harmaita.. :D  Toivottavasti tää on vaatetuksessa ohimenevä vaihe. Alan käydä pikkusen tylsäks jos puen vaan sitä harmaata! Onneks siihen on helppo yhdistää kaikkee mahollista.

-Jenna-
 

6 kommenttia:

  1. Lampun näköne lamppu :DDD kivalta näyttää jee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niii! Tiiät kyllä, semmone lamppu lamppu :D tänksis!

      Poista
  2. Kivoja ostoksia oot tehnyt :) Sulla on muutenki kivan näköinen koti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, harvemmin tulee ikeassa käytyä niin kerralla sit kaikki tarvittava nii muutoskin tuntuu isommalta :) nyt tosiaan tuntuu kodilta

      Poista
  3. Tuo neule on aivan ihana! Ja hurjan kaunis koti sulla ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että!! Tuplakiitos ♡ neuleen pituuden takia meinasin jättää sen liikkeeseen, mutta onneks lähti mukaan ja se on nyt ihan lemppari :)

      Poista

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3