sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Kihlajaiskoffeet

Heips
Piettiin nyt Jonin kanssa meillä Kihlajaiskahvit hieman viiveellä, kun helmikuussa kiusas loputon kipeänä olo ja sitten tulikin kuuden päivän työputki+ yks vapaapäivä ja sitten 9 päivän työputki niin nyt vasta ehdittiin. Mutta parempi nyt kun ei koskaan :)
Jonin puolelta oltiinkin jo pidetty kahvit samassa Jonin synttäreiden kanssa helkmikuun lopulla, kun itse olin vielä puolikuntoinen. Nyt oli siis mun puolen sukulaiset käymässä.
Tarjottavat onnistuivat oikeen hyvin ja leipominen alkaa pikkuhiljaa olla varmempaa kuin ennen :D En oo enää niin hukassa, kun joskus olin leipomisen kanssa.


Saatiin ihania lahjoja, kasveja paljon! Pitää muistaa pitää niistä hyvä huoli. Aiemmin vähän huonolla menestyksellä. Nyt vois tosissaan yrittää. Kyllä nuo tuo kivaa eloa huusholliin.


Porukoilta sain tuon upean maljakon. Tuo ''suuaukko'' on sydämen muotoinen ja tää oli Tommy Tabermannin suunnittelema. Siihen sitten tulpaanit päälle ja suklaata ja aino jätskiä ja kuoharia ym ihanata <3



Velipoika ja tyttökaverinsa toi kanssa nätin pääsiäis kasvin mistä en muistanut kuvaa ottaa, mutta purkki oli tosi nätti ja kukka muutenkin. Sit ne toi tuon tarjoilu astian kun sellaista tarvitsimme. (on muuten likasen näkönen) Mutta pääsi heti käyttöön. Mummoilta ja papoilta tuli kakkulapiota ja korttia ja kukkaa. Siinä sai kiitellä ja yllätyin kyllä kaikista positiivisesti, kun en oikeen osannut mitään pahemmin pyydellä.


Iskä asenti mulle nyt samalla vihdoin mun lamppulampun :P Puoltoista kuukautta pyöriny kaapissa kun en oo saanu aikaseks (enkä ois varmaan osannukaan) asentaa tuota. Mutta nyt on hyvä :)


Mun asuna toimi niinkin simppeli kuin sortsipuku :) Oli kyllä vielä neule päällä lisäksi, mutta tossa pihalla oli niin ihanan lämmin niin heitin sen veke.
Semmoset kahveet. Upee ilma paransi tunnelmaa tietty. Rakastan kun kevät tulee! Kaikki herää eloon ja valoa on niin paljon pidempään <3 Energiat katossa!

-Jenna-

4 kommenttia:

  1. ei vitsi ihania lahjoja! ♥ ja voi että sulla on just toi ihanaihana shortsipuku mitä oon kuolannu Seppälässä (?) tai jossain ja haaveillu siitä, mutten kuitenkaa ostanu ja harmittaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos♡ joo Seppälästä ostin viime kesän lopussa / syksyllä mutta nyt vasta käytin ekaa kertaa kun ei ollut enää sillon kelejä. Voi että tiedän tunteen kun jää ostamatta jotain mitä ei enää saa mistään :( voi tietty tuurilla kirppiksellä löytää jälkikäteen

      Poista
  2. tosi kivoja lahjoja sait ja voi vitsi mitä ihania herkkuja tuolla! tässähän alkaa melkeen kuola valumaan kun näin noi kuvat :D!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tykättiin lahjoista myös :) joo arvaa vaan miten noi houkuttelis jääkaapissa tälläkin hetkellä..! Itsekuri pettänyt jo muutamaan otteeseen;D

      Poista

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3