maanantai 23. joulukuuta 2013

Yksi yö jouluun..

..Ja ei ole joulufiilistä :( 
Onko jollekkin lukijoistani tulossa valkoinen joulu?
Täällä Jyväskylän seudulla ei ainakaan ole tulossa :(
Muistan lapsuudesta vain yhden mustan joulun ja silloin kuitenkin tuntui enemmän joululta, koska oli pieni. Nyt vaan tarvitsisi sen lumen, että olisi joulun tunnelma.
Noh onhan näitä jouluja vielä edessä, mutta kyllä tämä tilanne masentaa. Muuten mulle on ihan sama onko talvella lunta, mutta jouluna pitää olla. Lähen kohta tyyliin peräkärryllä hakemaan lunta tuosta Tikiksen jäähallin pihasta.

Mutta olen kyllä tehnyt jouluisia juttuja :)
Koristeltiin Jonin kanssa meidän kaikki piparit, onneksi niitä ei ole koskaan paljoa. Että nuo kaupan valmis pursuttimet on kökköjä.. Jonilla koristeltiin niitten omatekemillä mömmöillä niin oli miljoona kertaa helpompaa ja niistä tuli paljon nätimpiä. Nyt kun tehtiin niin tuli kun jonkun kaksivuotiaan tekemiä pipareita. Ja kun noita pursuttimia käytti hetken niin ne jähmettyivät ja niitä piti pitää lämpöisessä astiassa jonkun aikaa, että taas tulisi lisää sitä ainetta. Pitäis itsekkin tehdä noita itse :) Jonillakin oli sinistä, vihreää, keltaista, ruskeaa, valkoista, vaaleanpunaista, pinkkiä ja vaikka mitä ja ne vielä maistuivat paljon paremmilta :P
Ja olen paketoinut lahjoja ja tehyt joulukortteja ::)




Huomenna sitten aamusta koristellaan kuusi ja illemmasta syödään hyvin ja mummo ja pappa tulee meille viettämään joulua. Lahjaksi olen toivonut: lakanat 2x, paistinpannun, iittalan turkoosia teemasarjaa, kännykän kuoria/ ''lompakkoa'', jumpsuittia ja sitten sieltä tulee varmaan suklaata, vähän rahaa ja villasukat ainakin :)

Hyvää Joulua jo etukäteen kaikille! <3

-Jenna-

3 kommenttia:

  1. Täällä on valkonen joulu mutta silti ei joulufiilistä :( Hienojan nuo piparit on ;)
    Ihanaa joulua sinne kaikille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Outoapet amerikassa lunta ja täällä pohjosessa ei! Iha väärinpäin! Otat ny valkosest joulusta kaiken irti, fiilis ei kuitenkaan varmasti ole sama kun perheen kanssa suomessa, mutta tää joulu on sulle ainutlaatunen ja erilainen <3 kiva et näyttää hyvälle! Ihanaa joulua sinne <33

      Poista

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3