maanantai 20. toukokuuta 2013

Löhöilyä ja BOWLINGIA!

Heijsan! 
Tänää oli ihan kiva keli mutta laitoin ihan liian vähän päälle aamulla... huuiihh oli kylymä sillon koska vaan sortsit ja toppi päällä :/  kaveri oli aamulla meillä ennenkö lähettii ja sano et JOO kyllä siellä tarkenee mut sitte molemmat hytistii pysäkillä ku oli kylmä :D


 Sain salitreenin tehtyä koululla kun oli vapaamuotonen tunti et sai valita mitä tekee ja menin tietty salille koska en kerkeis illalla käymään. Jalka treeni oli siis ja enne ei oo käyny mut varmaa aika perushomma ku tekee syvä kyykkyä et ei pääse ylös, oli vaan sairaan rankka tehä jotenki aamusta kun en oo koskaan ollu aamu ihminen.. Onneks tein kiskotangolla nii ei käyny kuinkaa ;)


Ku pääsin koulusta nii ylläri ylläri mitä teinkään... No otin aurinkoo tietysti ;)! ja nukahin siihen aurinkotuoliin tunniks ja säpsähtelin koko ajan ku näin jotai unenpätkiä missä tyylii putosin portaissa ja sit säpsähin siihe ku meinasin pudota aurinkotuolista :D
laiskanlinnani





Sitten tosiaan lähettiin kohti rantasipin kylpylähotellia Helinän ja Mintun kanssa, koska oli tivolin (seuran) valmentajien ja toimijoiden päätöskekkerit ja luvassa oli keilausta ja syömistä ;)

Otettiin sitten yhteinen rata me kolme+ mun edellisen joukkueen valmentajat ja ensimmäisen erän voitti Helinä. Koko ajan tuli kaatoja ja mintulla meni ekassa eniten rännin puolelle ja mulla vähä sekalaisesti mutta kivaa kyllä oli ja ei muistettukkaa et keilailu kengät oli nii mukavat jalassa ;)!
hohti mukavasti! ;)
kuumat keilaajat ;)



Toisessa erässä minttu oli iha liekeissä ja kaatoja tuli mutta Helinä otti kyllä kiinni ja meni munki ohi, höh. Mutta oli tosi kivaa kyllä pitkästä aikaa!

Keilailun jälkeen oli sitte puolentunnin tauko ja mentii pihalle koska oli niiiin hieno keli ja minttu bongas tietenkin leikkipuiston ja mentii perässä. Minttu on kyllä ikuine lapsi!



Helinä ei mahtunu keinuu ja into ei kyllä ollu samaa kuin (huomaa minttu vas. yläkulma :D)
Sittenpä mentii syömään ja oli salaatit ym ''kylmät'' aluks ja sitte lämpöset ja sitte jälkkärit, itte en oikee tästä lämpösestä osiosta tykänny kun oli kanaa ja karitsaa mutta lohi oli hyvvvää :) jälkkärii satsasinki sitte iha kunnolla..
täytti vaikkei tossa mitää suuria kakkupaloja ym ookkaan.. ähky seuras.. mut hyvää ;P


Ja ensviikon torstaina loppuu koulu!! en malta oottaa kesälomaa.. :) Pietää peukkuja pystyssä et tulis tälläkertaa oikeesti lämmin kesä! ;)

-Jenna-

2 kommenttia:

  1. Ihan liekeissä! xD Jene kuules tsemppaahan vähän tässä kieliopissa, mm. salitreeni olla yhdyshhana ^_^ ihan tulevaisuutta aatellen!

    VastaaPoista
  2. Emmä jaksa miettii kielioppijuttuja ku menee äly ja äikkä on kauheeta et kunha selvää saa! xd

    VastaaPoista

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3