maanantai 27. toukokuuta 2013

Kesäloman tuntua :)

Heipsansaa!
 Enää kolme päivää koulua nii se on loma sitte! oltii jonin kans reippaita eilen ja ajettii pyörillä rannalle minne on HYVIN mäkinen matka ja enhän minä jaksanu joka ikistä mäkeä polkee ja kun tuo aurinko vielä porotti.. MUTTA ei saa valittaa nyt kun on oikeesti lämmin! Kokeilin vaa rannasta sitä vettä ja mun mielestä se oli kyllä aika viileetä vielä.. Joni ois tietty ollu menossa uimaa mut ei se yksi halunnu, joten ootellaa nyt vielä vähä aikaa :)
kyll on meillä kauniit jalat..

Tänää oli koulussa enkusta suullinen tentti ja jäädyin kyllä aika pahasti siinä.. Ope kyllä kehu ja oli aikasemminki sanonu että: Onpa sulla hyvä lausuminen/ääntäminen, ekan kerran kun kuulin kun puhuit nii oisin voinu luulla sua englantilaiseks! Mistä oot oppinu ääntämään noin hyvin? Vastasin vaan sitten että pienenä lauloin tosi paljon enkuks että siinä oppi tosi hyvin :) oli mukava saada ees jotai kehuja enkusta, kun osaan lausua mutta kun pitäs puhua nii ÖÖÖÖÖÖÖÖ.. jäätyy nii pahasti. enkä tiiä miks. :( ulkomaillaki sattunu niin usein oikeissa tilanteessa se et alkaa sönköttää jotai iha mitä sattuu tai sit sanoo jotai tosi yksinkertasta ja kieliopillisesti väärää.. No toivottavasti enkkua ei kauheesti tarvis jatkossa muttaku niin se vaan on että tarvii.. Tulevan parturi-kampaaja työn takia ja tietty kun rakastan matkustelua! Ehkä sitä on vaa puhuttava ja puhuttava et lähtee luistaa..
Ja sitte oltii tosiaa lauantaina siellä kaverin 18v pippaloissa ja meno oli kyllä kohillaan! Oli vaan niin kivaa ja tutustu ees vähäse uusii ihmisii :) Mitäs sitä valittamaan kun hyvä seura ja meno! Ostettii kolmestaa myös  kivankiva lahja mintun ja helinän kans ja tehtii oikeesti hieno kortti! että kun ei siitä nyt oo kuvaa :( mut se oli mahtava!

Seuraavana päivänä sitte leikkasin jonin hiukset aamusta kun sen päättärit lähestyy ja muutenki oli kasvanu vähä yli. Ja treenit lähin vetämään Helinän kanssa klo: 12.00 oli ehkä vähä paha aika mutta hyvin me selvittiin :) Saatiin tyttöjen kans paljon aikaseks ja oli tosi hyvät treenit muutenkin. Kyllä jos tota rataa ne jatkaa nii hyvä tulee!

Tänään sitten otettiin ihan iisisti jonin kanssa ja syötiin ja oltiin vaan. Ihana maanantai silleen et ei ollu menoja. Yleensä maanantait on ollu koko vuoden sellasta tykitystä et kun sänkyyn pääsee nii simahtaa heti. Mut nyt oli iha iisii ja sen kunniaks muutamat iisit kuvat ;)

Pitkästä aikaa ihanaa kauraleipää nam!

ja innostuin kuvaamaan niinkin yksinkertaista asiaa kuin murot...
Tässä jonin uus tukka :)

Ihana ystäväni minttu anto mulle kaks sen vanhaa hametta ja yhen iiiihunan paidan kokeiluun, kun haluu päästä niistä eroon nii oisin ottanu kaikki, mutta se ihana sininen hame oli liian tiukka niinku arvelinki :( ois sitä voinu pitää mut oli tosi tukala.. höh mutta onneks tuo alla olevan kuvan hame mahtu! Oon himonnu tota siitä asti kun minttu sen osti muutama vuos sitten ;D

Ja olin onneks reipas vielä illasta, sillä lähdin vilman kans lenkille! Kyllä tää juoksemine on kuulunu nyt joka viikolle kolme kertaa ja hyvä et ollaan se pidetty!Alotettiin sillon kun oli vielä pakkasta ja lunta maassa ja tää pysyy nyt niinkun niin kauan kun kelejä riittää, koska itte en sitte oo juoksemassa -20 asteen pakkasessa. Pitää salilla juosta tympeetä juoksumattoa mutta saman hommanhan se hoitaa..Maisemat vaan ei vaihdu eikä kyllä ilmakaan, mutta ennenkin ollaan siitä selvitty! Juoksu rullas tänää hyvin kun oli syöny just oikeesee aikaa ja puoltuntia enne lenkkiä lasi vettä. Sillon menee hyvin! ;)


 Olkaa paljon pihalla ja muistakaa käyttää aurinko rasvaa! ;)

-Jenna-

2 kommenttia:

  1. Meno oli kyl lauantaina aikamoista ainaki meijän osalta XD

    VastaaPoista
  2. Hahhah! Älä viitti xD sain mintulta kasan niitä kuvia, mutta en nyt enää viitti laittaa niitä ku kirjotin jo et ehkä piän ne iha täällä tallessa ^^

    VastaaPoista

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3