keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Mun Syyshiusten ABC

Moikka, pamahdin kipeäksi ja nyt olikin oiva hetki tulla jakamaan juttuja tälle puolelle. Tänään ois vapaa päivä muutenkin niin ihan hyvä et tulin tänään kipeeks enkä kesken työpäivän. Kuumetta, älyttömän kipeä kurkku ja hikoiluttaa koko ajan. Hyi. 

Mutta siis! Aattelin tulla jakamaan mun tän hetkiset lemppari hiustuotteet syksylle.
Hiuspostaukset on nyt jääny vähemmälle, vaikka käsittelen hiuksia päivittäin sekä omia, että muitten :D Olen kuitenkin nyt ollut työelämässä JOPA (jos näin voi sanoa) puolivuotta! Ja olen tänä aikana oppinut tuotteista vaikka sun mitä ja kehittynyt parturi-kampaajana, että asiakaspalvelijana omasta mielestä jo huimasti.
Tässäpä siis mun hiuksille, että hiuspohjalle parhaat tuotteet tällä hetkellä. Voihan tästä joku saada vinkkiä omaankin hipiäänsä!


1. Lorealin muotoilutuotesarjasta nimeltä tecni art oon löytäny tosi hyvän fresh dust kuivashampoon. Pesen hiukset kolmen päivän välein niin toisena päivänä suihkutan tyvialueelle tän niin tulee tosi raikas fiilis. Tässä ei siis ole pitoa juuri ollenkaan eli tarkoitus on vain saada puhdas ja raikas tunne, sekä puhtaan näköiset hiukset vielä yhden pesukerran pidemmälle. Plussana vielä tässä on tosi hyvä tuoksu.

2. Wella enrich bouncy foam. Eli kiharavaahto. Niinä päivinä kun haluan jättää hiukset auki, enkä halua/ jaksa suoristaa tai kihartaa niin käytän hyödykseni omaa kiharaani tuomalla sen esiin tällä tuotteella. Puristan vaahtoa pari nokaretta, hieron kämmenien välissä ja nostelen/puristelen hiuksia latvoista ylöspäin. Kiharoista tulee erotellut, rennot ja pysyvät. Tää pitäis käyttö ohjeen mukaan laittaa kosteisiin hiuksiin ja kammata läpi ja antaa kuivua itsestään tai softerin avulla. Mutta mulle toimii oikein hyvin kuiviin hiuksiin rutistellen. Ei näillekään oo yhtä ja oikeeta käyttötapaa. Perään laitan monesti vielä joustavan pumppulakan kiinnittämään kiharat. 

3. KC:n Bio-Balancing Tonic. Eli hiuspohjaan jätettävä vesi. Laitan tän jokisen pesun jälkeen. Mulla on ollut jo yli vuoden tosi herkkä ja kireä+kuivakin hiuspohja. Tää ei itsessään ehkä riittäisi ilman mun kohta esiteltävää shampoota ja maskia. Mutta tää on se viimenen silaus pesun jälkeen. Jättää hiuspohjaan tosi viileän ja rauhoittavan tunteen. Tän hoitonesteen tehtävä on Tasapainottaa, ehkäistä hiustenlähtöä, edistää uusien hiusten kasvua, poistaa hilseen, talin ja kutinan sekä juurikin virkistää hiuspohjan pintaverenkiertoa. Ja voi käyttää päivittäin jos tarve vaatii. Oon kokeillu useita hiusvesiä, mutta tää on kyllä noussut kärkeen tähän mennessä.

4. Redken Frizz dismiss mask. Redkenhän on ensinnäkin sarjana hyvin laadukas ja sitä myöten aika hintava, mutta maksaa todellakin itsensä takaisin. Mun kaks lempisarjaa on kerastase ja redken. Töissä näitä tulee käytettyä asiakkaille pesupaikalla ja saadaan testata näitä myös itse.
Tämä Frizz dismiss on redkenin uusin kehittely shampoo + hoitoaineista. Siihen yhdistettiin entinen smooth lock ja real control. Josta tämä nykyinen on ns kompromissi niistä kahdesta :D
Mutta siis tämä maski poistaa hyvin tehokkaasti pörröisyyden hiuksista pois. Oli ne sitten hennot tai paksut, mutta pörröiset niin ongelma lähtee veks. Siksi tää onkin mulle ihan ykkönen! Käytän kerran viikossa tätä maskia istuen saunassa samaan aikaan. Tulee niiiin softit hiukset, että huhhuh. Parhaan tuloksen saa tietysti ensin pesemällä frizz dismiss shampoolla ja sitten maski perään ja vielä mahdollinen jätettävä hoitoaine samasta sarjasta. Niitäkin löytyy sihkutettava ja voidemainen.
Love it love it love it <3

5. TIGI Sugar shock Rakennesuihke. Periaatteessa siis sama kuin suolasuihke mutta sokerisuihke nimellä. Jos haluaa rennon pörröisen kiharapään tai suoremman missä on rakennetta niin tämä on loistava tuote siihen ja tuoksu on ihana, kuten melkein kaikissa tigin tuotteissa :P 

6. Redken scalp relief shoothing balance. Mahtava shampoo kireälle, kuivalle ja mahdollisesti punoittavalle hiuspohjalle. Pesee samalla hiukset hellävaraisesti. Hiuspohjasta tulee kosteutettu, rauhoittunut ja virkistynyt samalla kun hiuksista tulee kiiltävät, pehmeät ja ilmavat. Eli jos nuppia kiristää ja kutittaa niin tää on bueno. Tosiaan tuoksuu tommoselle eukalyptukselle ja jollekin mentholille. Se tekee sen viileyden.

7. Wella calm mask. Taas hiuspohjajuttuja! Eli tämä maski laitetaan shampoopesun jälkeen hiuspohjaan ja annetaan olla 5-10min. Vahvistaa samalla hiuksia. Oon tykänny tästäkin tosi paljon ja alan tosiaan huomata sen ettei hiuspohjaan enää satu ja kutina on poistunut, mutta tosiaan mulla on siihen vaivaan kolme tuotetta. En voi siis luvata, että pelkällä shampoolla tai pelkällä hiusvedellä lähtis ongelmat. Mun hiuspohja vaatii sen shampoon, hiuspohjamaskin ja hiusveden.

Varsinkin näin syksyllä talveakohti mennessä ne ongelmat alkavat usealla. Kannattaa siis ajoissa jo alkaa ehkäisemään niitä :)

8. BC repair rescua sealed ends. Tää tuote on mun kestosuosikki kesät talvet. Tää on esiintynyt jo useaan otteeseen mun blogissa :P Tää vaan yksinkertasesti tekee hiuksista niin pehmeät ja helposti selviävät ja kiiltävät. Purkki on tosi tylsä ja mitään sanomaton, mutta sen sisällä on kultaa!!!! Tästä en luovu ikinä. Laitetaan pyyhekuiviin hiuksiin ja kun antaa itsestää kuivua niin tulloo hyvä. Oijjoi.

Näin saatiin avattua näiden tuotteiden sisällöt. Suosittelen testaamaan jos yhtään kolahti itselle joku uusi tuote! Kerron myös lisää jos joku arveluttaa. Kysellä saa.

Sit muutama kosmetiikka extra


Bikbokissa oli ihania sävyjä kynslakoissa niin nappasin tommosen tumman harmaan mattalakan! Älysin myös ettei mulla oo oikein glitter lakkoja olemassa niin valitsin rimmeliltä tommosen vaaleanviolettikultahopean sävyisen. Olipa vaikeesti sanottu! Mutta tulee myös hieno laittaessa tuon harmaan pohjalle ja päälle tuota glitteriä.

Sitten oli etsinnöissä tahraamaton ja pysyvä huulipuna. Löysin rimmeliltä runsas pigmenttisen huulilakan. Ei tahraa vaatteita eikä jää juomalasiin jälkeä ja kyllä muuten pysyy. 16h pitäis pysyä. Se tässä ehkä miinus olikin kun yritin tuota poistaa! En saanut kaikkea kerralla pois ja piti seuraavana aamuna poistaa loput. Voihan kyse olla myös huonosta meikinpoistoaineesta, mutta siinä luki kyllä, että poistaa huulimeikin ja päläpälä. Mutta pigmenttiä on yyberisti ja toi valkonen puoli tossa patukassa on huulikiilto. Eli sen voi sispaista päälle jos haluaa. Näitä tais olla 4-5 eri sävyä.

Näinnikkäästi!

-Jenna-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3