sunnuntai 27. syyskuuta 2015

All about my hair tag

Heips,
 Sini haastoi mut tähän hiushaasteeseen ja munkin pitäis haastaa 11, mutta en rupee nyt haastaan itse ketään, joten tän voi mun puolesta tehdä kuka vaan :)
So here we go!

1. Milloin muutit hiusmalliasi ensimmäisen kerran?
Lapsena nyt tuli aina kasvatettua pitkä tukka ja kun se oli tarpeeksi pitkä niin kävin leikkuuttamassa sen kunnon potta polkkatukaksi. Mutta ehkä radikaalein muutos tapahtui kuudennella luokalla. Leikkuutin tosiaan mun paksusta pitkästä tukasta ihan poikatukan mittaisen pörrön. Ja taisin värjäyttää sen samalla uuteen uskoon. Se oli oikeesti hieno malli, mutta olin vielä niin lapsi ja muutenkin hiusten laittajana en ollut kummoinen. Eli jos oisin sitä osannut laittaa ja ollut ehkä vähän tai vähän enemmän vanhempi niin se ois ollu aika cool!

2. Milloin värjäsit tai raidoitit hiuksiasi ensimmäisen kerran?
Taisin olla neljännellä luokalla, kun mulle tehtiin dippilatvat! Mulla oli pitkä vaalea tukka ja pidin saparoita siihen aikaan ahkerasti.. mulla taitaa jossain olla tallessa kuva niistä hiuksista, muttei tällä koneella. Dipit oli semmoset viininpunaset ;D Mustanruskeita raitoja laitettiin sitten viidennellä. Ne oli kamalat näin jälkikäteen katottuna! Luokkakuvassa vielä..

3. Hiustuote, jota ilman et voisi elää?
Hoitoaine. Tarviiko tämä sen enempää selittelelyä? 

4. Hiustuote, jonka ostoa kadut?
Eipä tuu nyt heti mieleen.. !

5. Millaisiksi haluaisit värjätä hiuksesi?
Haluisin tän saman vaaleusasteen kuin nytkin, MUTTA ois kiva että viileät sävyt pysyisivät ilman ylläpitoa päässä... mutta eipä se ole mahdollista. Tuhkaisesta/helmiäisestä tykkään niin kovasti. Ylläpito on ainoo miinus. Pastellinvaaleenpunaset ois kans kiva testata. Oonhan jo periaatteessa testannukkin, mutta pysyi sen kaks pesua. Ihan hyvä toisaalta niin nyt tietää vähän suuntaa jos haluaisi kestolla laittaa.
pinterest
pinterest
6. Minkä hiustenhoitotuotteen haluaisit hankkia?
Kerastasen discipline sarjan jätettävän hoitoaineen. Voidemaisen tai suihkutettavan.


pinterest


7. Hiustuote, joka ei toiminut hiuksillasi?
Kms riisipuuterisuihke. Hyi. Piti tuoda rakennetta ja imeä kuivashampoon tapaan rasvaisuutta pois. Jätti sen sijaan valkoista kökkärettä tyven täyteen, joka rapis pois hartioille xD 

8. Mitä mieltä olet hiustenpidennyksistä?
En oo mitään mieltä oikeastaan. Jotkut saa ne istumaan itselleen oikein aidosti, luonnollisesti ja hienosti. Vastakohtana joillakin kamalan näköisiä suikaleita roikkuen sieltä täältä. Riippuu siis henkilöstä ja miten niitä hoitaa. Mutta ei mulla mitään niitä vastaan ole vaikkeivät ehkä ole paras vaihtoehto hiusten kasvun kannalta.

9. Hiustenhoitosääntö, jota hyvin harvoin noudatat?
Latvojen leikkuuttaminen säännöllisin väliajoin. Nyt oon tietty hoitanut homman kun oon leikannut polkkatukaksi kahteen kertaan lyhyeen aikaan. Mutta se siistiminen pitäis muistaa niin pysyy tukka hyvässä kunnossa ja kasvaa terveenä.

pinterest

10. Käytätkö vitamiineja hiustesi kunnon parantamiseksi? Ovatko ne auttaneet?
Joskus käytin biotiinia ja auttoi. Nyt en ole aikoihin syönyt vitamiineja hiuksia varten.

11. Kuka on hiusidolisi? 
 Rihannalla nyt kaikki hiustyylit näyttää hyvältä ja hän on rohkea vaihtamaan niitä.

pinterest.


-Jenna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3