tiistai 4. elokuuta 2015

VIHDOIN RIPAUS KESÄN MAKUA

Moikka!
Tänään heräililtiin Jonin kaa puol ysin maissa, oltiin yötä jonspan kotonakotona. Puol kahentoista jälkeen mentiin Tikikselle. Menin Helinän kanssa tekee pienten uutta ohjelmaa ja saatiin se hyvin oikeestaan valmiiksi! Sitten Menin auttaa Jonia keräämään mustikoita. Se oli tunnin keränny kauemmin sillä aikaa, kun me oltiin jumppailemassa. Hyvät apajat kyllä löydettiin. Pitäs mennä joku toine päivä uudestaan. Ja paremmilla housuilla! Olin juoksutrikoilla niin kaikki hyttysenpistot kyllä tuntui, kun niitä tuli ihan jatkuvasti ympärille inisemään. Kyllä on kutittanut koko päivän siitä lähtien..
Sitten käytiin mun kotonakotona syömässä ja oleskelemassa, jonka jälkeen ampastiin skoballa kohti Jyväskylää. Joni jäi tosin matkalla puuppolaan. Kyllä ollaan varmaan huvittavan näkönen pari skoban kyydissä.. Jaksaa ehkä hädin tuskin kakspäällä mennä 40 km/h ja takarengas lytyssä ymmämuuta mukavaa. Harmi kun auton ajamiseen ois kortti, muttei ole itse kulkupeliä. 
Sittenpä ihana Vilma tuli käymään ja lähti tossa vasta vähän kymmenen jälkeen pois. Käytiin näpsimässä kuvasia, kun keli oli vihdoinkin upea! 


Mitäs mieltä ootte kuvasista? :)

Tokavikassa kuvassa näkyy mun uus yritelmä pastellinvaaleenpunasesta tukasta. Oli jo enempi sinnepäin. 
Mutta siis oli ihanaaaaa nähä pitkästä aikaa vilmaa ja jutella taas vaikka ja mistä! Tää typy on huikee <3 Meillä synkkaa niin hyvin! That is why best friends are :)
Täytän reilun viikon päästä 19w. Hassua. Kylläpäs taas yksi vuosi meni nopsaan. Siellä taas näkee ihania ihmisiä ja pääsee pitää hauskaa! Cant wait :)

-Jenna-

2 kommenttia:

  1. voi Jenna ihania kuvia ♥ toi tukka on kiva! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuplakiitos ♡ tukka tuntuu vihdoinki oikein omalta! :)

      Poista

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3