torstai 16. heinäkuuta 2015

ONE WORD, LOVELY!

Moikka!
Eilen oli ihana päivä Empun kanssa! Leikkasin sen hiukset eka ja sit lähettiin buffaan syömään kunnon mätöt :D! Mulla oli semmonen kuponki, jolla sai kaks buffaa yhteensä 14e niin mentiin nyt sit hyödyntää se. Oli ihana jutella kaikkee ja naurettiin kyyneleet silmissä ja käytiin aiheita läpi laidasta laitaan <3
Kävästiin buffan jälkeen satamassa yhillä, kun oli aika kiva keli. Satamassa hengailun jälkeen kierreltiin vielä hetki Jyväskylässä ja mentiin tsekkaa uuden Escapen aurinkoterassi. Oli ihan nice. Kyllä tuli vapaapäivä hyödynnettyä hyvin, mahtavassa seurassa ja ei se kelikään hullumpi ollut! :)

 


Kuvat kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Meillä oli kivaa! Maistoin tuota hehkutettua vesimelonimehujäätä, mutta eipä se kummosta ollut ;D petyin vähän! 2e maksoin.. aijjaij, melkosta ryöstöä satamassa.
Pihikö? No onse mehujäästä paljon, marketista saa jonkun magnumin tyyliin siihen hintaan! 
Hahh en nyt ala enempää sitä surkuttelemaan! Huomenna aamuvuoroon, joten aika mennä iltatoimia kohti!

-Jenna-


2 kommenttia:

  1. ihania kuvia ♥ joo mäkin maistoin tota vesimelonimehujäätä Kreikassa, kun kaikki sitä hehkutti, mut ei se kauheen kummosta tosiaankaan ollu :D siellä se ei sentään kahta euroo maksanu :o tais olla joku 50snt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ joo oli kans pakko maistaa hehkutuksen seurauksena :D joo perus suomi 2€...

      Poista

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3