lauantai 4. huhtikuuta 2015

Höpöhöpö ja viimeinen näyttö

Moikka :)

Toivottavasti kaikilla on sujunut pääsiäinen hyvin tähän mennessä ja on saanut vähän irtaantua arjen kiireistä.
Me mennään Jonin kanssa tänään leffaan kasilta. Kyllä tämmösillä vapailla pitää jotain arjesta poikkeevaa tehdä ;) Joululahjaliput menee kuitenkin ens kuussa vanhaks ja mulla ei hirveesti vapaita viikonloppuja oo niin nyt sit kannattaakin mennä.
Käytiin kans jo ennen kahtatoista salilla tänään ja olikin mukavan rauhallista ja saatiin ihan kahestaankin reenata hetken aikaa.


Vasemmanpuoleinen kuva on toissaviikolta, kun tulin iltavuorosta niin Joni oli tehnyt ihanan iltapalan! Kyllä riemastutti tullessa aivan väsyneenä ja paikat kipeänä ja sai tällaisen pikku yllärin. Nää on näitä pieniä asioita! Mutta niin ihania ja kuinka hyvälle mielelle tulee toisen tehdessä jotain mua varten.
Salilla tuli eilen vähän temppuiltua. Oli aika vähän sakkia eilenkin. Viihdyn niin paljon paremmin salilla, kun se ei oo tupaten täynnä ihmisiä ja hälinää. Pitäs mennä aina tosi aamusta tai tosi illasta. Päivästä on kyllä kans kiinni.

Käytiin eilen kattomassa mun sedän kämppää Jonin ja iskän kanssa. Sitä vie ehkä nyt työt muualle niin saatais mahdollisesti hältä vuokrattua asunto, mikä ois ihan mahtavaa. En vaan halua intoilla liikaa ettei joudu pettymään, jos tuleekin muutoksia matkaan. Mutta jos kaikki menis niinkun suunnitelmat on niin enskuun puolivälissä päästäis muuttamaan. Ihastuin kyllä siihen kämppään.

Sitten viimeviikolla tein mun viimeisen käytännön näytön, joka oli muodonmuutos. Värin ja leikkauksen tuli muuttua molempien. 


Lähtötilanne oli siis tasapitkä, omaa tyvikasvua noin 5cm. Pituudessa kuparin/lämpimän ruskea.
Laitoin tyvialueelle asteen tummemman ruskean syvän sävyn ja vetelin sitä pidemmälle liukumaisesti. Latvaan laitoin tiheänä raitana vaalennusjauheella ja 3% hapetteella liu'uttaen ylöspäin 1,5% hapetteella. Näin vältytään töksähtävältä rajalta ja taataan hyvä liuku.
Leikkasin hiukset kevyesti kerrostaen ja leikattiin myös hollywood tyylinen pitkä hajanainen sivuotsis. Myös kaikki kasvojen läheiset hiukset rikottiin lyhemmiksi korostamaan kasvoja. Edestä en kuvaa laita, kun asiakas ei ollut tuttu :)
Asiakas ja minä oltiin oikein tyytyväisiä.

Kohta alkaakin sitten taas koulu, jonka ohessa jatkan töitä. Valmistujaismekko pitäis viedä kavennukseen.. tulee kohta kiire!

-Jenna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3