tiistai 24. maaliskuuta 2015

SHOPPING

Heii
Ihanaa! Nimittäin mulla on tänään toinen vapaapäivä tällä viikolla! Käytiin ennen kahtatoista Vilman kanssa kirppiksellä kiertelemässä ja sieltä löytyi ihanuuksia! Nämä ostokset maksoivat yhteensä 15e ja rapiat.


Takki alunperin / VILA, kaulahuivi /Gina.

 Raitapaita alk./ Lindex


 Denim huppari. Tää oli ihanan cozy tyylinen. Alunperin Zarasta

Vilma löys kans vaikka mitä. Tää oli onnistunein kirpparikierros aikoihin! Toi villakangastakki on just oikeen mittanen, yleensä ovat mun makuun liian pitkiä. Ja tollasta kaulahuivia oon etsinyt pitkään. Ovat vaan vähän tyyriitä opiskelijan budjetille uusina.

Tilasin netistä myös yks päivä tällaiset:


Kesäksi halusin roikkuvan napakorun, niin näyttää kivalle croptoppien kanssa :)!
Myös vanhat puhelimen kuoret oli menneet tosi huonoon kuntoon niin hankin sitten uudet ja tyttömäisemmät.

Eilen ostin ekaa kertaa elämässäni oikeasti vähän arvokkaamman sarjan shampoon ja hoitoaineen. Ajattelin, että täytyy oikeasti kokeilla onko mistään shampoosta mun tukalle vastusta. Voin kertoa että tätä sarjaa ei turhaan kehuta.


Ja näähän oli ihan superhyvät. Ei voi muuta sanoa. Aamulla tukka oli ilman mitään hiuksiin jätettävää hoitoainetta tai öljyä tai silkkiseerumia ihan sileät, pehmeät eikä pörröisyydestä tietoakaan. Ei näitä turhaan hehkuteta. Taisin jäädä koukkuun. Tämä on siis Kerastasen silottava sarja. Nimen omaan karheille ja vaikeastihallittaville hiuksille. Kerastaselta löytyy shampoita ja hoitoaineita niin moniin eri tarpeisiin, että en voi kun suositella. Hinta ehkä kirpaisee, mutta kyllä tukka kiittää!


Myös paul michelin vaaleiden hiusten shampoo ja hoito on tosi jees. En ole näitä teille varmaan esitellyt, vaikka sain nämä jo ennen joulua!  Tuoksu oikein hyvä ja shampoo vaahtoaa yleellisesti. Mutta kerastaselle nämä jää kakkoseksi, vaikka erittäin hyvä sarja onkin ;) Ei sillä tavalla valittamista. Kerastasea siis kokeilin eilen ensimmäistä kertaa. Muutenhan mä oisin hehkuttanut näitä.


Hiusten pastellin värinen osio on nyt haalistunut parhaimmilleen. Tykkään siitä kyllä kovasti.
Muita suunnitelmia tälle päivälle vielä ois käydä salilla ja nähdä Jonia illemmasta. Muuten aion ottaa kyllä kerrankin rennosti kun siihen on todella mahdollisuus!
Oon myös miettinyt kysymyspostausta, mutta lukijoita on kuitenkin suhteessa vähän niin en välttämättä viitsi toteuttaa, kun käy kuitenkin niin, että tulee pari kysymystä ja that's it :D
Ehdotelkaa vaan aina jos mieleen tulee, mitä haluaisitte täällä nähdä. Koitan toteuttaa parhaani (ja aikani mukaan)

-Jenna-

4 kommenttia:

  1. Oi, Kérastasen tuotteet on kyllä kaikki niin ihania (ja ah noi kaikki nimet)! Kannattaa todellaki kokeilla myös niitä Styling-tuotteita jos vaan pystyy sijoittamaan vähän enemmän. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on! Töissä käytän niitä asiakkaille tosi paljon :) niissä on kans ihanat luksusmaiset tuoksut!

      Poista
  2. noi sun hiukset on kyllä niin ihanat ja kadehdittavat ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun oisin itse samaa mieltä! Musta nää on tällähetkellä liian vaaleet :( haluaisin luonnollisemmat. Mutta kiitos kuitenkin♡kunnon kannalta alan olla pikkuhiljaa tyytyväinen kun onhan näitä pätkittykin hyvää tahtia

      Poista

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3