torstai 24. huhtikuuta 2014

OH girls just wanna have fun!

Meillä oli tosi kivat tiistaipippalot kuuden luokkalaisen kanssa <3 
Ai miksi tiistaina??
Koska koulu alkoi vasta klo 12 keskiviikkona :)
Oli ihan hirveesti syömistä! ja juomista ja herkkuja ei nyt niinkään paljoa mutta kuitenkin. En herranjestas muistanut ottaa kuvaa täydestä pöydästä, mutta puolillaan olevasta juu..

Janika oli innokas grillimaisteri

Oli maissia, piffiä, kanaa, nugetteja, ristikkoperunoita, italian salaattia, täyttettyjä herkkusieniä tietty pekooniin käärittynä, makkaraa ja erilaisia kastikkeita ja oon varma, että tuosta listasta jotain unohtui! Sanoinkin, että tänä iltana ei terveellistä ruokaa tunneta :D 
Tuli kuitenkin pikkunen omatunnon poikanen koputtelemaan, mutta tällein ei tule koskaan kerralla syötyä, kun sen noin kerran puolessa vuodessa!

Mutta hyvää oli, sitä ei voi kiistää.

Kuvia tuli napsittua VAIN ihan alkualku illasta kun kamera tuppaa aina unohtumaan loppuillaksi.


Virtahepopose. Musta ei oikeasti löytynyt mitään muuta kuin tämä xd! saa nyt luvan kelvata

Mukavasti meni ilta/yö ja kun tiesi, että saa nukkua pitkään niin nou probleem!
Aamulla sitten lähdettiin hilman (vastuussa talosta) kyydillä kouluun ja olikin vaan 2h päivä.. erittäin tärkeää ei voi muuta sanoa.



Sosiaalinen media :D noh tämä oli sitä alkuiltaa, puhelimet unohtuikin sitten illemmasta muttei kuitenkaan kokonaan. Ois se kyllä outoa jos puhelimia ei olis ollenkaan tai siis matkapuhelimia. Nykyään on niin kiinni luurissa että huhhuh. Miettii millasta oli pienenä, kun ei ollut kun lankapuhelin! Hyvin pärjäs sillon, nykyään ei tulis kyllä mitään. En pärjäis varmaan edes yhtä päivää. Voishan sitä kokeilla, mutta oon 100% varma, että tyssäis kesken.

Nojoo eipä mulla muuta, huomenna vapaa päevä <3

-Jenna-

2 kommenttia:

  1. Se tunne ku lueskelet muiden lyhyistä päivistä, myöhäsistä herätyksistä ja illanvietoista (tää ei ollu ensimmäine kerta, mur) sillon ku peruskoulun viimeset ajat rupee vyöryy niskaa :D
    + Täytettyjä herkkusieniä pekonissa, voiks se olla hyvää? :D

    VastaaPoista
  2. Ouuutsh! Toivottavasti et ny kuitenkaa lannistunu tästä postauksesta :D suoritat nyt sen koulun hyvi loppuu ni ei kaduta myöhemmi :)

    Se on ihan pirun hyvää!! En mäkään muutama vuos sitte niistä tykänny mut nykyään iha must have jos grillataa, kannattaa ainaki maistaa ;))

    VastaaPoista

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3