perjantai 24. tammikuuta 2014

Tukka poikkki naks partt 2

Ekanakin, mulla ei näy kun postauksesta osa, joten jos ei näy kun sortsikuvaan asti niin paina lisätietoja nappia !
Niin se tukka lähti toisen kerran. Päältä melkein kymmenen senttiä mut onneks latvasta vaan 3-4cm. Nyt saan taas vähän helpommin vaalennettua ja kasvavatpahan taas hyvässä kunnossa :)
Sori laatu, otettu puhelimen kääntökameralla.


Huijasin muutamaa kaveria tällä kuvalla:

Näyttää ihan oikeelta polkalta :D Mutta tuossa kohdalla on siis päälimmäinen kerrostus :)

Tää viikko mennyt ''töissä'' ihan mukavasti ja on ollut paljon tekemistä :) Oon jo paljon nopeempi tekemään ja ei jännitä enää oikeastaan yhtään! jee!
Tänään pistin sortsit jalkaan vaikka -25 astetta pakkasta, mutta tietty tohon pyöräilymatkalle kollarit päälle sentään. Eikä palellut yhtään oikeasti :)

En tiiä mikä tässä bloggerissa on kun tää ei antanu viimeks lisätä kuvaa mun lipastosta, ja nyt kun yritin uudestaan niin ei taaskaan... Se on kuitenkin kuva muiden joukossa mutta ei sitten.
Kyllä mä sen tänne vielä joskus saan :D

Nyt viikonloppuna on Tivolin treenileiri, ja ohjaan siellä mm. keilatekniikkaa ja jalkatekniikkaa ja olikohan muuta. Mutta en tälläkertaa halunnut ottaa hirveästi mitään vastuuta, kun joutuis suunnittelemaan niin kauheesti ja kun tätä hommaa on jo muutenkin. 

Ja viikon päästä viikonloppuna on vilman 18 wee partyt!! <3<3 voi että, ei meidän ikäluokka voi vielä täyttää 18! miten tää aika meneekin näin juosten..


 Mulle ei oo nyt tässä tapahtunut oikeestaan mitään kummosta. Paitsi eilen meinasin jäädä auton alle suojatiellä. Ärsytti ihan sairaasti. Mitään ei siis käynyt, mutta kolahdin pyöräni kanssa auton vasempaan eturenkaaseen. Sillä autolla oli ikkunat niin huurussa, että tuskin näki eteensä. Kuitenkin hidasti siinä selvästi, mutta jatkoikin etenemistä ja sitten törmättiin. Ei edes noussut autosta tai avannut ikkunaa. Noh siinä sitten minäkin muina miehinä jatkoin matkaa, kun mitään ei kuitenkaan käynyt. Mutta voisivat ihmiset kuitenkin pyyhkiä ne autonlasit ennenkuin lähtevät liikenteeseen, kiitos!


Anteeeksi tällanen pärstäpainotteinen postaus, mutta nyt ei valitettavasti ole muuta! :D
Olkaahan varovaisia liikenteessä ;)! Ja tietty hyvät viikonloput <3

-Jenna-

4 kommenttia:

  1. Oon kans mopolla liikkuessa huomannu et siel liikentees on niit autoilijoita, jotka ei pahemmi taida aatella yhtää mitään. Ajavat ite miten sattuu ja sit jos jotain käy tai edes meinaa ni joko ei välitetä tai sit tuijotetaan mopoilijoita/pyöräilijöitä/kävelijöitä niin äkäsesti että... Tai et toki vahinkoja sattuu mut vois sit kantaa vastuun siitä, esim. just tos ois kyllä pitäny tarkistaa, et tosiaan olit kunnossa. Mut hyvä siis ettei käyny mitää (:

    VastaaPoista
  2. Jep itekki skobaillu kaks ja puol kesää nii niitä kyllä löytyy joka kerta noita idiootteja.. mut en kyl uskonu et suojatiellä vois törmätä autoon.. mut pää asia just ettei mitää käyny mut vastuuta ois vähä voinu toi kaveri ottaa vähäsen :/

    VastaaPoista
  3. Haastoin sinut :)
    http://wildchild-jensu.blogspot.fi/2014/01/haastetta.html

    VastaaPoista
  4. Kiitti, käyn kurkkailemassa ja teen kun kerkiän! :)

    VastaaPoista

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3