maanantai 27. kesäkuuta 2016

#MIDSUMMER16

Moikka!

Helteinen juhannus on nyt takanapäin ja hyvät fiilikset jäi siitä ja reilusta 2 viikon lomasta.
Oltiin Jonin porukoitten mökillä niiden perheen kanssa. Saunottiin, uitiin, syötiin grilliruokaa, itse saamia kuhia+haukea+ahvenia, pelailtiin ja otettiin rennosti. Eli rauhallinen juhannus sillälailla. Mutta tosi onnistunut! 

Tehtiin myös spontaaani kokko. Ei oltu suunniteltu sitä, mutta joku sai idean kerätä kaikki tontin risut ja oksat kasaan (joita oli tosi paljon) ja niistä saatiinkin komea kokko. Ympäri järveä näkyi hienoja kokkoja. 


Oli kyllä ihanaa, kun oli oikeasti lämmin. Tämmöistä juhannusta ei ole ollut aikoihin. Uiminenkin oli mukavaa, kun ei tarvinnut heti tulla vedestä pois vaan pystyi olemaan.
Nukuttiin teltoissa yöt, koska tämä mökki pistetään maan tasalle lahouden takia ja on suunniteltu uutta tilalle. Mutta oli mukava nukkua teltassa! Kunhan muisti ennen nukkumaan menoa tsekata mahdolliset ötökkävieraat pois teltasta :D 



Hyttysiä oli aivan älyttömästi. En oo ollu missään IKINÄ missä ois noin paljon itikoita. Heti kun pysähtyi seisomaan tai istumaan oli lauma kimpussa. Mun koko alavartalo on aivan järkyttäviä paukamia täynnä, vaikka pidin kaksia pitkiä housuja päällekäin! Eli itikoita piti mennä karkuun joko saunaan tai veneelle. 
Mutta mitäpä tämä meidän suomen kesä olisikaan ilman itikoita!? Parempi tottua.
Onneksi välillä tuuli vähän niin itikat hävisi edes hetkeksi osittain.

 
Lähdettiin sunnuntaina ennen neljää ajelemaan kohti Jyväskylää. Me lähdettiin Jonin + yhden sisaruksen kanssa silloin ja loppu perhe jäi vielä iltaan asti.
Oli tosi paljon paluu liikennettä. Ajettiin koko matka oikeastaan piiitkässä letkassa.. mahtavaa. Mutta ehjänä päästiin perille. 

Juuri olin päässyt hyvin loman makuun kahdessa viikossa, niin tänään maanantaina olikin sitten paluu töihin.  Ei kuitenkaan lannistanut, koska uusi työpaikka! Josta olen aivan fiiliksissä jo ekan päivän jälkeen. Toivottavasti sama fiilis jatkuu ja homma toimii! Uskon niin.

Semmonen rentsi Juhannus! 

-Jenna-


4 kommenttia:

  1. Kuulostaapa kivalta juhannukselta! :) Paitsi toi itikoiden määrä :s

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, sitä se olikin! :) joo iso miinus kyllä itikat, mutta niille ei sitten voi mitään! Pakko elää niiden kans :D

      Poista
  2. Upeita juhannuskuvia!! Ja haha joo, itikat on aina pitkä miinus maaseutulomailulle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kiitos :)! Joo jäi semmonen läpsimisrefleksi päälle vielä seuraavaks päiväks kun oltiin takas kaupungissa ;D

      Poista

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3