sunnuntai 8. toukokuuta 2016

MY LIFE LATELY

Moiii! Ja hyvää äitienpäivää!

Varoitus nimittäin saattaa tulla hyvin sekava postaus, koska oon ollu pienellä tauolla. Töitätöitätöiitä ja kaikki muu mahollinen vienyt mennessään. Nytkin ulkona ois mahtava keli, mutta siivosin just hullunlailla ja nyt on kaikki mehut puristettu niin taidan nyt hetkeksi istahtaa ja kertoilla kuulumisia.


Tietysti herkut mielessä ensiks! Vappu sunnuntaina oli Jonin pienimmän siskon synttärit ja siellä oli tunnetusti pöytä koreana kaiken maailman ihanista herkuista <3 Vappulauantaina oltiin kavereiden kanssa Jyväskylän keskustan vietävänä.
Toinen kakkunen on tältä päivältä, kun juhlittiin äitienpäivää, kaunis päivä sattui onneksi tällekin juhlapäivälle. Kuvan kakku on minttusuklaa-mansikka kermakakku. Om. Nom.


Sitten eilen työpäivän jälkeen jäin leikkaamaan työkaverille uuden kesätukan :) Saatiin tuo rotta niskasta pois! Töissä on pitänyt kiirettä aikalailla ja ihmisiä vaan tulee ja tulee, vaikka on hienot kelit. Luultiin että ihmisvirtaus vähän rauhoittus ilmaston takia. Ei siinä päivät menee nopsaan kun tekee, mutta on kyllä tosiaan semmonen olo että jotakin on tehnyt sen 8h! Odotan kyllä jo malttamattomana kesälomia!


1. Mun arkimeikkipussukka turpoaa yli joten ostin huulipunille oman pussukan, nyt on huva!
2. Pidettiin tosiaan enstisten joukkuelaisten kanssa kahdet ''treenit'' ja mentiin esiintymään seuran kevätnäytökseen elastisen ja Lauri Tähkän lempo biisin tahtiin! Oli hirmu hauskaa! Mä olin yhtä hymyä lavalla. Siellä kyllä viihdyn jos jossain. Vaikka vähän vitsillä tehtiin koko juttu niin kehuja kyllä saatiin, kun oli ne kaks kertaa kaikki koolla harjottelemassa. Mun instassa näkyy pieni esityksen pätkä. Helinä valitettavasti tuli oksu tautiin päivää ennen esitystä, mutta selvittiin neljästään.. sekin vielä :P no eipä oltu vakavissaan homman kanssa vaan tosiaan mentiin pitämään hauskaa ja siinä onnistuttiin!
3. Lettiä lettiä vain.
4. Täytin vähän sporttivarastoa kesäisillä urheiluliiveillä ja trikoilla, jotka tilasin sportamoresta. Oon tykänny kyseistä liikkeestä nopeiden toimitusten ja helpon palautussysteemin takia.


1. Löysin Jyskistä kivan kahen istuttavan penkin parvekkeelle. Ostin vielä pehmusteet ja tyynyt kaveriks. Vietänkin nykyään tosi paljon aikaa partsilla. Meille paistaa aurinko oikeestaan klo 13 eteenpäin. Välillä tossa on varmasti yli se 30 astetta helposti. Ei pysty silloin pitkää aikaa olemaan ainakaan näin kesän alkumetreillä.
2. Pidettiin luokkailta pari viikkoa sitten ja oli kyllä kiva nähdä meidän silloista porukkaa! Sovittiin että nähdään pian uudestaan! Toivottavasti pietään puheet!

Sit vielä sekoittmaan postausta muutama tuote! :D


1. Nyx Full throttle matta puna. Pakko oli käydä tsekkaamassa sokkarilla nyx valikoimat! Tietyt sävyt ja tuotteet mitä lähdin etsimään olivat jo loppuneet tai niitä ei ollut tullut vielä. Mutta tuo matta puna on kyllä aivan älyttömän hyvää! Ei tosiaan tarvinnut oikeastaan lisäillä päivän mittaan ja puna ei tunnu huulilla kuivalta vaan semmoselta samettiselta.
2. Nyx dark circle concealer correcteur:  ihan paras silmän alusiin ja näppyihin! Kosteuttava koostumus plussaa. Helppo levittää ja pysyy!
3. Kicks self-tanning face gel: Olen rakastunut. Tää kasvoille tarkoitettu päivettävä geeli on helppo levittää, riittoisa ja parasta tietty tasainen luonnollinen lopputulos.
4. Kicks self-tanning mousse: Tämäkin on ihan superhyvä tuote mun mielestä! Tai sit oon vaan kokenut huonoja itseruskettavia! Mutta helppo levittää, kuivuu nopsaan ja väri kehittyy myös nopsaan. Ei tuu länttejä tällä jos vaan muistaa kuoria ja kosteuttaa ihon ennen käyttöä. En oo testannu ilman esikäsittelyä. Eikä varmaan kannata. Rusketus on myös suht pitkäkestoinen!
5. We care icon huultenrajauskynä: Näitä mulla on useammassa sävyssä ja tykkään kovasti. Edullisia, pikmenttirikkaita ja näillä saa itsessään jo kivan sävyn huulille vaikkei laittaisi punaa edes päälle. Matta lopputulos joka ehkä kaipaa pienen sipaisun kiiltoa päälle koska itsessään turhan kuiva huulilla. Mutta rajaukseen oikein bueno tuote.

Täähän oli just blogin lukijan kauhu postaus. Ei päätä eikä häntää! Älkää kattoko pahalla :D Nyt oli tämmönen fiilis! Tämmöistä laiffia ja hankintoja tälläkertaa. Ens viikonloppuna ois tarkotus lähtee äipän kanssa mökille kun mulla on vapaa viikonloppu pitkästä aikaa.

-Jenna-

2 kommenttia:

  1. ei tää ollut mikään kauhupostaus höpsö :D just kiva, että kerrot monipuolisesti kaikesta :) ja aaaa ihanilta näyttää noi kaikki herkut ♥

    VastaaPoista
  2. No kiva kuulla! :) oli tää nyt aika sekametelisoppa mun silmään xd
    Oli hyviä herkkuja kyllä ;) ♡

    VastaaPoista

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3