perjantai 27. helmikuuta 2015

Hippistyle

Heii

Minttu pääs TAAS mun malliks, mutta tälläkertaa opinnäytetyötä varten. 
Tehdään kolmen porukassa työ neljästä eri tyylistä. Mä pengoin hippien historiaa ja pukeutumista ja elämäntapa jutskuja ja toiset sitten rockia ja klassista ja yhdessä tehdään vielä pin-up.
Oppari tuntuu ihan älyttömältä hommalta ja niinhän se kyllä vähän onkin. Tekstiä pitää olla niin kamalasti. Kun niitä edellisten opiskelijoiden oppareita katsoi niin meinas itku tulla, kun ne oli semmosia kunnon paksuja opuksia..
Mutta tää toiminnallinen osuus oli kyllä hauska toteuttaa!
Musta me saatiin mintusta aika hyvä hippi :D




Tällainen pikainen esittely tänään!

-Jenna-

keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Elumen hiusvärit

Moikka!

Lupailin tulla kertomaan elumen väreistä ja niiden toimintaperiaatteista.
Ennen luulin, että elumenilla saa värjättyä vain älyttömän kirkkaita pinkkejä ja muita sateenkaaren värejä. Kakkosluokalla käytiin elumenia paremmin läpi ja selvisi, että kartasta löytyi aivan tavallisia ruskeita ja kauniita vaaleitakin.

(google)

Tässä on se kartta, jossa ei ole luonnollisia sävyjä ollenkaan. 
Tällaisena moni luulee elumenin kartan kaiken kaikkiaan.

Elumen on siis korkean suoritustehon hiusväri, jonka vaikutus perustuu suoravärjäystekniikkaan. Eli siis TÄYSIN ilman hapetetta ja ammoniakkia. Samalla elumen on kuitenkin yhtä kestävä kuin se perinteinen kestoväri (hapeteväri). Hiuksille kuitenkin hellävarainen ja jopa HOITAVA. Elumen myös parantaa hiuksen kuntoa.
Elumen väri takaa puhtaita, hehkuvia ja poikkeuksellisen kiillon omaavia värejä. Elumen yhdistetään myös pitkään kestoon, mutta tästä ollaan montaa mieltä. Riippuu tietty mikä väri on kyseessä. Tietysti joku ruskea pysyy paremmin kuin vaikka paloauton punainen. Luokkalaiset ovat näillä sen verran lätränneet, että on nähnyt keston ihan omin silmin noissa kirkkaissa.
 Itseasiassa suurin osa on tainnut pysyä tosi hyvin ja pitkään.

Elumenin värjäävä ominaisuus perustuu ainoastaan happamiin, suoravärjääviin väripigmentteihin.
En nyt rupea tätä värikemiaa täällä sepostamaan, kun saattaa mennä puolilla ohi. Mutta lyhyesti koitan tämän osan saada sanotuksi.

Elumen ei siis avaa hiuksen suomukerrosta, joten sen rakenne ei vahingoitu.
Fysikaalisen vetovoiman (magneettiefektin) ansiosta negatiivisesti latautuuneet elumen-pigmentit tunkeutuvat syvälle hiukseen, jossa ne ankkuroivat lujasti positiivisesti varautuneeseen hiukseen.

Korjaava vaikutus on selitettävissä näin: Elumen täyttää hiuksen huokoisia kohtia ja näin parantaa hiusrakennetta. Väitetään siis että elumenissa on 76% värinintensiteettiä, kuin hapetekestovärissä ja 36% enemmän kiiltoa.

(google)

Elumen tuotteet:

Elumen prepare (esikäsittely)
Elumen-hiusväri
Elumen Wash (shampoo)
Elumen Lock (värisinetti) Lukitsee Elumen-värin hiuksiin ja vähentää väripigmenttien poispeseytymistä.
Elumen care (kevythoito)
Elumen treat (tehohoito)
Elumen Return (värjättyjen hiusten värinpoistoon)
Elumen clean ( värinpoistaja iholle)
 

Näitä kaikkia ei siis käytetä yhden värjäyksen aikana. Yleensä 2,3,4,6
Esim mulle ei käytetty mitään muuta kuin itse väriä. Ei edes sarjan shampoita. Mutta oikeassa asiakastyössä tietty tehdään niin hyvin kuin voidaan ;) heh.

Elumenissa on myös clear tuote, jolla saa laveerattua kirkkaista sävyistä ihania pastellisävyjä. Meidän yhdellä luokkalaisella on aivan ihana pastellinpinkki tukka, joka on tehty elumenilla. Eli noista kaikista sävyistä saa laveerattua toinen toistaan ihanampia pastellisävyjä!

Mun hiuksiin valittiin sävyt SB@10 ja SV@10
Eli silver+beige ja silver+violetti ja tummuusasteeseen 10 eli tavallisen värikartan vaaleimpaan sävyyn, jos ei erikoisvaalennussarjaa oteta kuvioihin.



Tää kuva ylä kuva hämää erittäin paljon.. Mutta molemmat sävyt on tosi kylmiä vaaleita. Ylemmät 2 ovat 10 pohjaan ja 2 alimmaista ovat 9 pohjaan.


Tässä lähtötilanne ja väri vaikuttamassa päässä. Olin vähän paniikissa kun pursutettiin väriä suoraan purkista kuppiin ja toinen oli aivan tumman harmaata ja toinen vaalean violettia!
Vaikutusajalla näytti, että tukka ois tummunut ainakin asteen, eikä se nyt sinäänsä ois haitannutkaan. Mutta pesun jälkeen tukka oli oikein kivan puhtaan vaalea ja kylmempi kuin aiemmin. Myös värivirheet tasoittuivat ja mun tukka oikeesti kiilti!


Ei oo nyt parempaa jälkeen kuvaa. Mutta loputulos on paljonpaljon kirkkaampi ja raikkaampi ja sileämpi. Eikä edes suoristettu! Mulla on yleensä föönauksen jälkeen ihan jäätävä karvapehko niin nyt tuli sileä ja vain vähän laineikas :)
Elumen käy siis superhyvin vaaleiden hiusten taittoon tai värjäykseen. Väri tuoksuu oikeasti hyvälle, koska siinä ei haise ammoniakki tai hapete. Se on myös älyttömän hyvin leviävää notkean koostumuksen ansiosta. Sarjasta löytyy myös ne ihanat ruskeat!

Itse olen siis tasan kerran värjännyt jollekin toiselle elumenilla. Silloin tein aivan kirkkaan turkoosin koko tukan. Mutta tätä väriä pitäs muistaa suositella asiakkaille useammin. Tätä saa kuulemma lapsillekin laittaa juuri sen hellävaraisuuden takia. En ole kyllä kuullut yhtään lapsitapausta yhdistettynä elumeniin.

 Voin siis vain suositella :)

Toivottavasti tää oli joillekin aivan uus juttu? 

-Jenna-



maanantai 23. helmikuuta 2015

Materiaalionnellisuus

Heipsan!

Mulla alko hiihtoloma perjantaina, en tiedä onks tääkin loma eri aikaan eri kaupungeissa? No mutta kuitenkin. Tein kuulkaas ihania löytöjä Saarijärven halpa hallista! Oi kyllä. En ois uskonut, että sieltäkin jotain tarttuis mukaan. Oltiin tulossa äitin kans mökiltä ja aateltiin poiketa siinä matkalla. En muistanut, että siellä on kaiken maailman ihania sisustus juttuja ja kenkiä ja vaikka mitä. Mä en nolostele ollenkaan sillä, että oon ostanut nää jutut halpa hallista. Musta on tärkeintä et ne jutut miellyttää mua ja mikään näistä ostoksista ei tosiaan ollut hinnalla pilattu. Mitä väliä on mistä ostaa kunhan miellyttää omaa silmää ja lompakkoa ;)


 Oon ettinyt just tollasia nilkkureita, joissa ei oo mun pituuteen nähden liikaa korkeutta. Nää teki mun jaloista niin sairaan sirot, että oli ihan must-have juttu. Tosi hyvät jalassakin vielä. Ja hintaa näille jäi 10e!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hintalapussa oli alkuperäinen hinta joku 40e, siitä oltiin laitettu ale lappu 20e ja kassalla huomattiin, että siitä otettiinkin vielä puolet pois. Jestas mikä onni <3

Nää vikat on siis yli polven mittaset sukat, joissa oli supersöpöt nauhat. Kotona kelpaa pitää noita pitkän neuleen tai sortsien kanssa. Hintaa tais jäädä 1e
Ostin myös vartalorasvaa ja meikinpuhdistusainetta.
Materiaalionnellisuutta havaittavissa täälläpäin <3

Mitäs tykkäätte halpahallin shoppailuista? ;)

Seuraavassa postauksessa aattelin kertoa Elumen väreistä. Kakkosella käytiin niitä ekaa kertaa läpi. Mutta mun päähän tungettiin sitä ekaa kertaa viime viikolla koulussa. Useat saattavat jo tietää mistä on kyse, mutta useat eivät ole välttämättä koskaan kuulleetkaan. 
Sellasia suunnitelmia :)

-Jenna-

sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Penkkareita, Wanhoja, reissua ja hiuksia

Heiii! 
Koittakaa pysyä perässä.
Tästä tulee ehkä nyt väkisin kilometri postaus. Meikä on kiireisimmillään kuin koskaan niin en rupee nyt sitä surkuttelemaan, kun kaikki ehkä hiffasitte, että eipä oo jennaa kuulunu hetkeen.
Mistäs alotan. Nojuu tuossahan olli tuo wanhojen päivä ja penkkarit. Olin Vilmaa kattomassa rekan kyyissä (sain PALJON karkkia)  ja Minttua valmistelin wanhoihin ja kävin katsomassa :)


Mentiin Mintun kanssa meijän koululle viideltä aamulla. Oi kyllä. Herätys oli siis neljältä, kun piti ottaa huomioon 20-30min ajomatka.
Wanhojenpäivästä jokainen meidän luokkalainen teki näyttötyön eli kampaus ja ehostus. Arviointi amiksen asteikolla 1-3. Sain täydet! Ja olen erittäin tyytyväinen.


Mintusta tuli oikein klassinen kaunotar <3 Kampaus toivottavasti pysyi hyvänä myös sinne illan tunneille asti.

Oltiin saatu työ valmiiksi joskus 8.45 mennessä, jolloin Minttu lähti kävelemään omalle koululleen. Sillä välin jäin odottamaan oman työn tulosta. Sitten ampaisinkin salamana kävellen keskustaan, mistä hyvästä sain mun uusista kengistä toisen kerran ihan jäätävät rakkulat molempiin kantapäihin.. Keskustassa mua ootti Helinä eurokankaassa, josta ostettiin meidän pikkusille hamekangasta pukuja varten. Siellä me sitten vaihdettiin kengät koska en yksinkertasesti ois voinu enää kävellä.. Käytiin sitten ostamassa vähän evästä ja istuttiin ihan hetkeks syömään niitä, ennenkuin eeva tuli hakemaan meitä keskustasta kohti Mintun tansseja.


Oltiin tanssipaikalla, eli Jyväskylän monnarilla jo 45min etuajassa, mutta saatiinkin ihan loisto paikat.


Tanssit sujuivat oikein perinteiseen tapaan. Näitä on nyt kyllä kavereiden toimesta tullut nähtyä jo niin monet että huhhuh :D Mutta joka kerta ovat hienoa katsottavaa ja tunnelma on lämmin. Viimeisimmässä kuvassa oli yleisötanssin vuoro, jossa Eeva tais viedä Minttua tukka putkella.


Tällaisia fiiliksiä aamuisista wanhojen tansseista. Mintulla oli vielä kahdet edessä tuon jälkeen. 
Sitten lähdettiinkin eevan kyydillä kohti pysäkkiä mistä pääsin bussilla kotiin. Mun piti soittaa iskä hakemaan mut tikiksen pysäiltä (ehkä 150 metriä kotiin) koska en vaan päässyt eteenpäin niillä mun kengillä. Sitäpaitsi bussi hajos yks pysäkki ennen omaa.. sopivasti.
Se oli muuten se perjantai 13.. ei mennyt putkeen ei.
Väsytti muuten jo kivasti tuossa vaiheessa päivää kun oli noussut kukonlaulun aikaan.

Sitten taisin mennä salille kotiin päästyä. Vähän ehkä oli puhti pois, mutta selvittiin ehjin nahoin.


Sitten muita kuulumisia kuin wanhojen päivän tekemisiä.


Tein yli viikko sitten ihanimmat hiukset pitkään aikaan. Harmi kun ei otettu ennen kuvaa. En ole koskaan tehnyt näin onnistunutta liukuväriä. Käytin kyllä itselle aivan uutta tekniikkaa sekä uutta ositusta. Tyvestä oisi saanut tulla asteen tummempi, mutta otettiin mieluummin varman päälle kuin oltas täräytetty liian tummaksi kerralla. Tummennetaan ehkäpä myöhemmin. 
aikaa tähän meni 3,5h. Luulin että olisi mennyt yli 4h mutta eipä mennyt. En ole KOSKAAN käsitellyt näin paksua ja vahvaa hiusta. Eli kyseessä oli erittäin haastava työ.


Kampauskokeiluja koulussa..


Selfieitä selfien perään..


Käytiin viikko sitten viikonloppuna Helinän kanssa ykköstason tuomarikoulutuksessa Tampereella. Yövyttiin scandic plazassa jos muistan nimen oikein. Koulutus oli kaksipäiväinen ja hyvin antoisa. Oppi katsomaan ohjelmia ihan uudella tavalla ja tässä älysi miten hankalaa tuomarien homma on. Arvostus kaikille tuomareille!
Toivottavasti itsekin uskaltaustuisi suht pian tuomaroimaan niin ei kerkiä asiat unohtumaan. Jos siis läpäisimme Helinän kanssa loppukokeen. Tulokset eivät ole vielä tulleet. Saatais tuomaroida 10-12 ja 12-14 kilpasarjaa. 
Mutta koulutus antoi hyvin paljon myös valmennusta katsoen uutta näkökulmaa. Ja nyt oikeasti tietää tarkalleen mitä ne tuomarit oikeasti katsoo. 
Käytiin ensimmäisen rankan päivän jälkeen rossossa syömässä ja otettiin yhdet lasilliset. Kyllä maistui. Helinälle ois vielä mahtunut kuulemma toinen pizza :D
Matkat taitettiin onnibussilla. Tulomatkalla ei edes mahduttu vierekkäin istumaan.


Tälläsiä eväksiä tänään ;P

Ja tänään oon oikeesti ottanut tosi rennosti! ihanaa <3 lukuunottamatta sitä, että käytiin Jonin kanssa hiihtämässä. Suksi luisti kyllä hyvin, mutta oli vähän turhan kylmä -13 astetta. Lainasin sukset Vilmalta, kun mun omat oli myyty kysymättä multa mitään! :D kiitti. Oon siis viimeksi hiihtänyt 3 vuotta sitten. Aluksi oli vähän tasapainottelemista ja muutenkin tekniikan muistelemista, mutta kyllä se siitä sitten lähti. Ekan kierroksen jälkeen sormet oli ihan tunnottomat. Toisen kierroksen jälkeen sormet oli lämpöset kun mitkä, mutta varpaat oli tunnottomat.. Jonilla taas otti kurkkuun. Vähän päälle 4km mentiin xd musta oli ihan hyvä näin pitkän tauon jälkeen. En oo ikinä oikeen hiihdosta perustanut. Naurettiin Jonin kansa siellä mäessä toisillemme, kun ei ollut ihan meille ominainen laji! Totuttu näkemään toisemme vain salilla niin nyt oltiinkin naamat punasena eräjormakamppeet päällä mettässä. Mutta loppupelissä oli ihan hauskaa!
Meen varmaan uudestaankin jos vaan sattuu lauhemmat kelit :)
Tällaiset kuulumiset.
Mulla alkaa hiihtoloma viikon päästä, saa nähdä mitä sinne keksii

-Jenna-

maanantai 2. helmikuuta 2015

Tammikuun suosikit

Heippa! 
En oo AIKOIHIN köhh eli siis oon kerran aiemmin tehnyt kuukauden lempparit postauksen. Ilmeisesti mä en sit hirveesti kokeile uusia juttuja vaan pidän kestosuosikeista who knows.
Mutta tässä mun kootut suosikit viimekuulta + muutama kestosuosikki.

Vichy nutriextra vartalovoide

Tammikuussa ja yleensäkin tähän aikaan vuodesta mun iho huutaa hoosiannaa ja ei mitkä tahansa vartalovoiteet käy. Yleensä just aqualan L rasvat ym olleet käytössä tähän aikaan. Joululahjaksi kuitenkin sain vichy sarjan vartalovoiteen ja olen todella tyytyväinen ollut tähän. Ei tunne edes tarvetta rasvata joka ilta tällä, kun edellisen kerran kosteutus vielä tyyliin jäljellä. Kuten huomaatte purnukka vetelee viimeisiään..


Schwarzkopfin repair rescue sealed ends

Tää on meitsin toinen puteli tätä ihanaa ainetta! Vaikka tuubi on pieni (75ml) niin on todella riittoisaa. Laitan tätä ennen nukkumaan menoa vähän pyyhekuiviin tai voisko sanoa nihkeisiin hiuksiin pienen määrän ja tuote saa jäädä hiuksiin. Aamulla tämä mun luonnonkihara pehko on kesytetty aika hyvin ja ei ole sitä tavallista pörröä vaan sileät kiharat/laineiset hiukset. Tää ainakin lupaa sulkea kaksi haarsisia, mutta en usko minkään tuotteen sitä tekevän vaan se mitä ne tekee niin ehkäisee uusien syntymistä :)  Käy varmasti kaikille hiuslaaduille. Mutta siis voittaa kaikki mun silkkitipat ja öljyjenkin ohi taitaa mennä.


Nivea waterproof eye make-up remower

Tää on kestosuosikki. En oo käyttänyt mitään muuta silmämeikin poistoainetta vuosiin. Ainoastaan jos tuo loppuu ja ei ole vaihtoehtoja kotona. Tätä vaan saa nykyään tosi huonosti. Ei saa marketeista, sokokselta eikä anttilasta tai mistään pikkukaupoista. Mutta tokmannilta saa! Mähän en siis käytä veden kestävää meikkiä, mutta en ole koskaan tykännyt semmoisista ''vetisistä'' vanulappuun laitettavista meikinpoistoaineista. Oon aina tykännyt laittaa ainetta sormen päihin ja hangata pois ja sama on naaman puhdistuksessa. On oltava geeli tai vaahto, mutta ei vanun kautta. Ei toimi mun mielestä. Tän koostumus on sellanen rasvamainen/emulsiomainen joten toimii kuin nakutettu mulle! Toivottavasti ei lähde tokmanniltakin pois kun kaikkialta muualta lähtenyt :(


Lumene bright now vitamin c day cream

Vihdoin uskalsin vaihtaa kasvovoidetta. Ja hyvä, että tein niin. Tässä on ihana tuoksu, kevyt mutta kosteuttava koostumus ja tämä kuivuu todella nopsaan. Heleyttää ihoa ja toimii tosi hyvin meikin alla. Appelsiinin tai mandariinin mieto tuoksu. Musta tuntuu, kun oon tätä käyttänyt niin iho voi paljon paremmin kun garnierin sinisen voiteen kanssa



Cien color lip butter

Osa varmaan hoksasi merkistä että tämä tuote on LIDLISTÄ. Ja noussut ihan ykköseksi. Sävynä flirty coral. Tässä huulirasva/huulipuna kynässä on tositosi paljon pigmenttiä, mikä tekee siitä punan ja tositosi kosteuttava koostumus. Tää on talvella ihan super tuote, koska normaalit huulipunat ja jopa babylipsit kuivattaa mun huulia tähän aikaan. Tämä ei sitä tee. Ja ajatelkaa, hinta 3e 
Tää on mun korallipunista sitäpaitsi kaikkein nätimmän sävyinen. Vitsi kun tossa kuvassa ei nää hyvin tota sävyä.


Rannekello

Tää oli rakkautta ensisilmäyksellä :) Ruusukultaista kelloa olin jo pidempään haikaillut ja jouluna sain mieleisen Jonilta. Halusin yksinkertaisen ilman timantteja mutta kuitenkin näyttävän. Tää oli just semmonen. Love it love it <3 Tätä on tullut käytettyä PALJON.


Cutrin moisturism conditioner

Ostin tän jo helposti ennen joulua, mutta aloin käyttämään vasta myöhemmin vanhempien putelien tyhjennyttyä. Aiemmin mulla on ollut samasta sarjasta repairism sarjan shampoo+hoitoaine mitkä oli kans superhyviä, mutta nyt halusin koittaa kosteuttavaa. 
Tää tosiaankin kosteuttaa superhyvin ja tuoksuu tooosi hyvälle. Hehkutihehkuti vielä vähän. Semmoselle miedolle mustikalle. Pitää sähköisyyden loitolla ja hiukset eivät todellakaan takkuunnu tämän jälkeen. Plussaa ietty hinta-laatu suhde. Pullo on 950ml


Yli polvien ylettyvät sukat

Näitä on tullut käytettyä sallittua enemmän, mutta musta on ihana kotona pukea päälle pitkä lämmin neuletakki, nämä jalkaan ja rentoilla kotona silloin, kun siihen on aikaa. Arjen pieniä iloja ;)


Tohvelit

Joululahjaksi sain nämäkin. Kotona on välillä tosi koleaa, varsinkin kun aamulla nousee peiton alta. Taitaa olla sama usealla? :P
 Meillä ei ole lattialämmitystä niin nämä lämmitää mukavasti ja on ihanan pehmoset ja söpöt jalassa :) Viimekuussa kovassa käytössä ja käyttö jatkuu niin pitkälle kun tarvis.

Tällaisia lemppareita mulla viimekuulta. 

Tuliko joillekin aivan uusia tuttavuuksia tuotepuolelta?

-Jenna-

sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Girls night + room details

Moikka! 
Oltiin eilen juhlistamassa Mintun 18 vuotis synttäreitä. Minttu oli koko ajan olettanut, että me tullaan treenien loputtua (18:00) jälkeen niille lauantaina. Mutta oltiinkin kehitelty vähän muuta. Olin yhteydessä Mintun isän kanssa, joka avusti homman etenemistä. Laitoin siis hänen sähköpostiin kirjeen, jossa luki just jotain laittaudu ja pue päällesi jotain nättiä ja saat kyydin paikkaan x tähän ja tähän kellon aikaan :) Mintun iskä sitten tulosti sen ja Minttu sai sen käsiinsä kuuden aikaan. Me mentiin suoraan harkoista Eevalle laittautumaan ja peseytymään ja meillä oli tasan 50 minuuttia kaikkineen aikaa ennenkuin lähdettiin bussilla keskustaan. Ei olla koskaan oltu noin nopeita missään! Me luultiin aluksi, että ei tuu onnistumaan.. 
Mutta sit kun päätettiin, että kyllä ehitään ni mehän ehittiin. 
Mintun kirjeessä luki ajaksi 19.50 ja aika hyvin saapuikin siihen aikaan. Olihan se vähän hämillään tästä kaikesta. Noh sitten vietiin se ravintola Foodiin syömään, johon Helinä oli meille varannut pöydän. Nyt on pakko hehkuttaa. Ihan sairaan hyvää ruokaa, hyvä palvelu ja viihtyisät tilat. Kukaan meistä ei ollut aikasemmin siellä käynyt, mutta sitä oli kehuttu niin kovasti niin oli koitettava. Ja kyllä varmasti menen uudelleenkin! Annokset olivat todella isoja ja hinta siihen nähden ei ollut suuri.
Alemmassa kuvassa mun ja Helinän annokset. 
Minttu otti mikähän se oli joku bullet pork? Minttu korjaa jos meni väärin! :D ja Eeva otti sellasen ison kanaleivän missä oli ristikkoperunoita ja mitähän vielä. Kaikki saatiin massut täyteen ja juteltua mukavia. Tarjottiin tietty päivänsankarille. Foodista sitten suunnattiin passioniin istuskelemaan, jonka jälkeen siirryttiin vielä freetimeen ja yhden aikaan yöllä oltiin Mintulla ja syötiin vielä iltapalaa ja pikkusen herkkuja :) 
Oikein onnistuneet synttärit/illanistujaiset.
Mintun lahjaan kuului kaikkea minttuista. Esim: minttusuklaata, babylis mint fresh, minttusuklaakeksejä, joku minttuinen kuorinta aine, mintun tuoksuisia nenäliinoja, mintunvihreä kahvikuppi, jotain minttu maustetta, minttu proteiinijuomaa, minttu proteiinipatukka, minttu hammastahnaa ja mintunvihreä kouluvihko :P


Sitten aattelin esitellä mun kaksi uutukaista sisustusjuttua. 


Ihana vaaterekki ja uusi korkea lipasto. Vanha peilipöytä lähti tosta kulmasta pois. Rekki on class ohlssonilta ja lipasto jyskistä :) 
Huoneesta tuli niin paljon kivemman näkönen!



Ja muihin aiheisiin.
Ollaan nyt mietitty Mintulle kahta eri wanhojenpäivä kampausta ja päädyttiin aika vahvasti tuohon  vasemman puoleiseen.


Ei olla sitä vielä koitettu Mintun päähän, mutta ensi tiistaina kokeillaan. Tonne sitten vielä joitain kimallepinnejä sekaan niin tulee kyllä nätti! Harmittaa, kun ei itse päässyt wanhoja tanssimaan viime vuonna, kun ei ole lukiossa. Ei saanut kokea sellaista prinsessapäivää. Olin vaan valmistelemassa yhtä prinsessaa tansseihin ja katsomassa. Tänäkin vuonna menen katsomaan :) Nyt sitten viimeinenkin kaveri tanssii. Tulee varmaan ihana päivä!

Mulle kuuluu muuten ihan tavallista, kiireistä elämää. Välillä mietin miks ihmeessä teen tätä kaikkea. Mutta keväällä taakka vähenee ja on aikaa muuhunkin. Jos sitä vielä salille viitsisi tänään mennä. 
Ensi viikonloppuna on muuten mulla ja Helinällä eka tuomarikoulutus. Tampereelle suunta käy ja kaksi päivänen koulutus luvassa.


-Jenna-